ΑρχικήHow ToGoogle Drive iPhone: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή εγγράφων;

Google Drive iPhone: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή εγγράφων;

Το Google Drive έφερε πρόσφατα έναν σαρωτή εγγράφων για χρήστες iPhone και iPad. Εάν θέλετε να οργανώσετε τα έγγραφά σας χωρίς κόπο, χρησιμοποιώντας το νέο εργαλείο, ακολουθήστε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό.

Google Drive iPhone σαρωτής εγγράφων

1. Ενημερώστε την εφαρμογή Google Drive:

Για να έχετε πρόσβαση στον ενσωματωμένο σαρωτή εγγράφων, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Google Drive στο iPhone ή το iPad σας. Ο σαρωτής περιλαμβάνεται στην έκδοση 4.2023.46227.

Δείτε επίσης: Goοgle Drive: Πιο εύκολη αναζήτηση αρχείων με το collaborator feature

2. Εντοπίστε τη νέα κάμερα FAB:

Ανοίγοντας την εφαρμογή Google Drive, θα παρατηρήσετε ένα νέο Floating Action Button (FAB) κάμερας, τοποθετημένο ακριβώς πάνω από το κουμπί Συν (+) στην κάτω δεξιά γωνία. Πατήστε σε αυτό το νέο κουμπί για να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή εγγράφων.

3. Λήψη εγγράφων:

Η διεπαφή της κάμερας λειτουργεί ουσιαστικά ως viewfinder. Σαρώνει αυτόματα το έγγραφο που έχετε μπροστά σας. Αν θέλετε να κάνετε manual έλεγχο, χρησιμοποιήστε το camera shutter button στο κάτω μέρος. Το viewfinder παρέχει οδηγίες για να σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την κάμερα στο κατάλληλο σημείο, ώστε να γίνει σωστά η σάρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος σαρωτής εγγράφων του Google Drive για iPhone υποστηρίζει και σαρώσεις back-to-back για έγγραφα πολλών σελίδων.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Mode του Google Drive

4. Εξερευνήστε τις επιλογές επεξεργασίας:

Αφού κάνετε σάρωση του εγγράφου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία επεξεργασίας. Μπορείτε να κάνετε αποκοπή, περιστροφή ή να χρησιμοποιήσετε φίλτρα, όπως να βάλετε χρώμα, να κάνετε το έγγραφο ασπρόμαυρο κλπ. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε σε αυτό το σημείο, για να προχωρήσετε παρακάτω.

5. Αποθηκεύστε και οργανώστε:

Μόλις τελειώσετε με τις αλλαγές στο έγγραφο, πατήστε το κουμπί Save για να αποθηκεύσετε το έγγραφο που τραβήξατε απευθείας στο Google Drive σας. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση και οργάνωση των ψηφιοποιημένων εγγράφων σας.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε αναζήτηση σε έναν φάκελο στο Google Drive

Η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη για όλους τους λογαριασμούς Google

Είτε έχετε workspace account είτε προσωπικό λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο σαρωτή εγγράφων.

Ο σαρωτής εγγράφων του Google Drive στο iPhone προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για τους χρήστες που θέλουν να αποθηκεύουν και οργανώνουν γρήγορα και εύκολα τα έγγραφά τους. Με μια μόνο εφαρμογή μπορείτε να σαρώσετε έγγραφα, να τα μετατρέψετε σε ψηφιακή μορφή και να τα αποθηκεύσετε. Επιπλέον, μετά τη σάρωση ενός εγγράφου, το Google Drive σαρώνει το κείμενο που περιέχει και το καταχωρεί στη βάση δεδομένων του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε έγγραφα που περιέχουν συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις, καθιστώντας την ανεύρεση εγγράφων πιο εύκολη και γρήγορη. Τέλος, μετά τη σάρωση και αποθήκευση ενός εγγράφου στο Google Drive, μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με άλλους χρήστες.

Αυτές είναι μερικές από τις βασικές λειτουργίες που προσφέρει ο σαρωτής εγγράφων του Google Drive στο iPhone. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια κατά τη σάρωση και αποθήκευση εγγράφων, ενώ διατηρείτε την οργάνωση και την προσβασιμότητα των εγγράφων σας.

Πηγή: www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS