ΑρχικήgamingΑυτό το Starfield Mod απενεργοποιεί πλήρως τις dialogue cameras του

Αυτό το Starfield Mod απενεργοποιεί πλήρως τις dialogue cameras του

Είναι γνωστό ότι πολλοί παίκτες δεν ήταν ικανοποιημένοι με τον τρόπο λειτουργίας της dialogue camera στο Starfield, η οποία είχε επίσης πολλά προβλήματα. Ωστόσο, εδώ έχουμε μια καλή είδηση για όλους. Ο δημιουργός mod “AntoniX” παρουσίασε ένα mod που την απομακρύνει πλήρως.

Καλά νέα για παίκτες του Starfield που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την κάμερα διαλόγου και τα σφάλματα χάρις στον δημιουργό AntoniX.

Με αυτήν την τροποποίηση, οι παίκτες τώρα μπορούν να χρησιμοποιούν μια πιο συμβατική κάμερα third-person κατά τη διάρκεια των συνομιλιών. Επιπλέον, η τροποποίηση παρέχει και ένα first-person mode. Επιπλέον, φαίνεται ότι μπορείτε να κινείστε ελεύθερα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας. Συνεπώς, το παιχνίδι θα προσφέρει τώρα μια πιο εμβαθυμένη εμπειρία.

Δείτε ακόμα: Call of Duty 2024: Της σειράς Black Ops με πρωτόγνωρο σενάριο

Για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του mod, ο AntoniX έχει μοιραστεί το παρακάτω βίντεο. Συνιστάται η παρακολούθησή του, καθώς παρέχει μια εικόνα του τι καταφέρνει το mod. Και πράγματι, φαίνεται να αποτελεί μια βελτίωση σε σχέση με την αρχική υλοποίηση της Bethesda.

Starfield Disable Dialogue Camera by AntoniX

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: Disable Dialogue Camera

Ομιλώντας για το Starfield, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα mods που προτείνονται. Τον προηγούμενο μήνα, συζητήσαμε ένα mod που προσθέτει νέες αποστολές ανακάλυψης τοπίου. Επίσης, μοιραστήκαμε ένα mod που προσθέτει φυσικές συγκρούσεις για όλους τους νεκρούς χαρακτήρες στο παιχνίδι. Τον Σεπτέμβριο, παρουσιάσαμε επίσης το Disk Cache Enabler Mod, που βοηθά στη μείωση του χώρου που χρησιμοποιεί το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα Starfield HD Overhaul και Starfield HD Reworked. Επιπλέον, υπάρχει ένα mod που φέρνει φωτορεαλιστικά μάτια σε όλους τους χαρακτήρες.

Δείτε επίσης: Ubisoft: Οι διαφημίσεις στο Assassin’s Creed οφείλονταν σε “τεχνικό λάθος”

Το Sprinting Stuttering Fix είναι ένα άλλο ενδιαφέρον mod που εξαλείφει τα ενοχλητικά stutters (διακοπές ή διαταραχές στο ομαλό παιχνίδι που χαρακτηρίζονται από σύντομες παύσεις) κατά την εκτέλεση. Έπειτα, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το mod που βελτιώνει την ομαλότητα του παιχνιδιού επιδιορθώνοντας διάφορα scripts. Και μην ξεχνάτε αυτά τα δύο απαραίτητα mod που κάνουν το παιχνίδι να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερο με ένα νέο διακοσμητικό και πιο κουλ εφέ σωματιδίων (Particle Effects). Από την άλλη πλευρά, αυτό το mod σας επιτρέπει να ταξιδεύετε μεταξύ πλανητών σε πραγματικό χρόνο. Α, και ας μην ξεχάσουμε αυτό το mod που φέρνει ένα δυναμικό σύστημα καιρού στο παιχνίδι, καθώς και αυτό το mod που στοχεύει στη βελτίωση της συμπεριφοράς των NPC.

Starfield planets

Πηγή πληροφοριών: dsogaming.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS