ΑρχικήUpdatesStories: Η νέα λειτουργία του Twitch

Stories: Η νέα λειτουργία του Twitch

Η δημοφιλής video-streaming πλατφόρμα, το Twitch, προσθέτει τώρα μια εξαιρετικά δημοφιλή λειτουργία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορά τα Stories, κάτι που συνήθως συναντάμε στα κοινωνικά μέσα.

Twitch Stories

Το Twitch αποκτά Stories

Αυτή η mobile εφαρμογή θα ενημερωθεί με μία νέα λειτουργία, την οποία ανακοίνωσαν σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο του Twitch. Τα Stories πρωτοεμφανίστηκαν στο Snapchat και έκτοτε έχουν υιοθετηθεί από πολλές άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Instagram, Facebook, WhatsApp και άλλων.

Τα Stories στο Twitch, είναι παρόμοια με αυτά που έχουμε συνηθίσει και στις άλλες πλατφόρμες. Οι δημιουργοί μπορούν να προσθέτουν εικόνες, κείμενο, αναρτήσεις και live-stream κλιπ στα Stories τους. Το Story θα είναι ορατό για 48 ώρες και μετά θα εξαφανίζεται.

Δείτε ακόμα: Twitch: Πώς να ακυρώσετε συνδρομές;

Αυτή η νέα δυνατότητα θα επιτρέπει στους streamers να ενημερώνουν τους ακόλουθούς τους απευθείας στο Twitch. Αυτό διευκολύνει τους ακόλουθους και τους streamers να λαμβάνουν και να παρέχουν ενημερώσεις χωρίς να χρειάζεται να μεταβούν σε άλλη πλατφόρμα για να το κάνουν.

Αρχικά, η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε συνεργάτες και θυγατρικές του Twitch που έχουν κάνει streaming τις τελευταίες 30 ημέρες, επομένως, λίγο πολύ μόνο οι καθιερωμένοι δημιουργοί θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία στην αρχή.

Twitch Stories

Αρχικά, οι δημιουργοί θα μπορούν να προσθέτουν κείμενο και emoji στις εικόνες και τα κλιπ τους στο Stories, αλλά αργότερα θα προστεθούν περισσότερες λειτουργίες (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας μεταφόρτωσης βίντεο, επεξεργασίας κλιπ, προσθήκης ετικετών σε άλλους χρήστες του Twitch, ακόμη και δημοσκοπήσεων).

Πηγή: phonearena.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS