ΑρχικήUpdatesTo Lossless USB Audio έρχεται σε Pixel 8 και Pixel 8 Prο

To Lossless USB Audio έρχεται σε Pixel 8 και Pixel 8 Prο

To Lossless USB Audio θα είναι διαθέσιμο στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro, καθώς και σε άλλες συσκευές Android. Με αυτό το χαρακτηριστικό, ο ήχος παρακάμπτει την τυπική επεξεργασία που δέχεται εξασφαλίζοντας έτσι, ότι οι ακροατές θα ακούνε “bit-perfect audio”.

Lossless USB Audio

Χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε συμπίεσης και χωρίς καμία αλλοίωση, η μουσική μεταφέρεται από το τηλέφωνό σας στα ακουστικά σας στην αρχική μη συμπιεσμένη μορφή. Αυτό σημαίνει ότι η αγαπημένη σας μουσική ακούγεται πιο καθαρά. Τα φωνητικά ακούγονται καλύτερα και όλες οι μικρές λεπτομέρειες που χάνονται σε μια συμπιεσμένη μίξη ακούγονται με μεγαλύτερη διαύγεια. To Lossless USB Audio θα προστεθεί στη σειρά Pixel 8 μέσω μελλοντικής ενημέρωσης.

Το γεγονός αυτό δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα την πλειοψηφία των χρηστών του Android, αλλά οι μουσικόφιλοι ήδη ανυπομονούν. Φυσικά το Lossless Audio απαιτεί ενσύρματα ακουστικά, μιας και κάθε ασύρματη σύνδεση αυτομάτως σημαίνει συμπίεση και επεξεργασία του υλικού που ακούμε. Αυτό συμβαίνει, διότι η ασύρματη συνδεσιμότητα του Bluetooth αντιμετωπίζει κάποιες απώλειες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε λίγο από τα ασύρματα ακουστικά σας για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή τη λειτουργία. Η Amazon Music, η Apple Music και η Tidal είναι ανάμεσα στις μουσικές υπηρεσίες streaming που ήδη παρέχουν Lossless Audio.

Δείτε ακόμη: Το Google Podcasts καταργείται το 2024 – Μετάβαση στο YouTube Music

Ο Burke ισχυρίζεται, ότι με την προσθήκη του Lossless Audio στο Android 14, το επόμενο βήμα είναι οι κατασκευαστές τηλεφώνων και οι προγραμματιστές εφαρμογών να υποστηρίξουν τη λειτουργία.

Lossless USB Audio

Τέλος λάβετε υπόψη σας, πως όταν ακούτε ήχο lossless στο τηλέφωνό σας, θα καταναλώνετε περισσότερα δεδομένα. Επομένως, αν έχετε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας με περιορισμένα δεδομένα, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η λήψη Lossless Audio καταλαμβάνει περισσότερο χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας απ’ότι ο συμπιεσμένος ήχος.

Πηγή: xda-developers.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS