ΑρχικήinetΜανώλης Σφακιανάκης: Στις 05/10 η κεντρική προεκλογική του ομιλία

Μανώλης Σφακιανάκης: Στις 05/10 η κεντρική προεκλογική του ομιλία

Την Πέμπτη (05/10) θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής, για τον δήμο Γλυφάδας.

Η προεκλογική συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 19:00 στο κέντρο Fantasia Live στη λεωφόρο Ποσειδώνος 5 στο Ελληνικό.

Ο κ. Σφακιανάκης ανήκει στο συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, με την παράταξη “Αττική Μπροστά“.

Μανώλης Σφακιανάκης προεκλογική ομιλία

Δείτε επίσης: Εμμανουήλ Σφακιανάκης: Ομιλία για την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου

Ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης υπήρξε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2004 έως το 2016, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει το CSI Institute («Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια»), μια μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς. Μεταξύ άλλων, ασχολείται με την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο, καθώς και την εκπαίδευση, την ενεργοποίηση και την επιστημονική έρευνα στο τομέα νέων τεχνολογιών και διαδικτύου.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής θέτει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη εργαλείων, σε επίπεδο Περιφέρειας, που θα προστατεύσουν τους πολίτες από τους κινδύνους του Διαδικτύου, ενώ δίνει έμφαση και στην εκπαίδευση ηλικιωμένων για την ορθή χρήση του Internet.

Δείτε επίσης: Μανώλης Σφακιανάκης: Νέα γραφεία του Cyber Security International Institute (CSIi) στη Θεσσαλονίκη

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε και τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης στο SecNews, σχετικά με την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος και το όραμά του:

Μανώλης Σφακιανάκης: Δημιουργούμε έναν πυλώνα διαχείρισης κινδύνου μέσα από το Διαδίκτυο

Το όραμα του, για τη δημιουργία, από την Περιφέρεια Αττικής, ενός πυλώνα διαχείρισης κινδύνου μέσα από το Διαδίκτυο περιγράφει, μιλώντας στο CNN Greece ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος τονίζει πως η δημιουργία αυτού του πυλώνα είναι και ο λόγος που τον οδήγησε να “κατέβει στην πολιτική“, ως υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “εγώ δεν έχω χρώματα ούτε κόμματα“.

Δείτε επίσης: Sfk Cyber Technologies – Μανώλης Σφακιανάκης: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα ασφαλείας

Μάλιστα, εξηγεί πως δεν πρόκειται για ένα φαραωνικό έργο το οποίο κινδυνεύει να μείνει “στα χαρτιά” αλλά αντίθετα μπορεί να είναι έτοιμο σε διάστημα 12 μηνών από τη στιγμή που θα πάρει τη σχετική έγκριση από την Περιφέρεια Αττικής, ώστε εν συνεχεία να μπορεί να εξαχθεί τόσο σε άλλες Περιφέρειες της Ελλάδας όσο και εκτός συνόρων.

Με πληροφορίες από www.cnn.gr

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS