ΑρχικήsecuritySfk Cyber Technologies - Μανώλης Σφακιανάκης: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα ασφαλείας

Sfk Cyber Technologies – Μανώλης Σφακιανάκης: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα ασφαλείας

Ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο άνθρωπος που έστησε από το μηδέν το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το CSI institute, στις στιγμές απομόνωσης που βιώνουμε όλοι, συνεχίζει να ενημερώνει το κοινό για θέματα ασφαλείας σε καθημερινή βάση, μέσω live streaming στην ομάδα Sfk Cyber Technologies στο Facebook.

A picture containing monitor, holding, man, sitting

Description automatically generated

Το CSI institute, με πρωτοβουλία του Μανώλη Σφακιανάκη, έχει δημιουργήσει μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook, την Sfk Cyber Technologies, στην οποία μπορείτε να γίνετε μέλος και να ενημερώνεστε καθημερινά για τους κινδύνους του διαδικτύου, τις σημαντικότερες online απειλές την δεδομένη περίοδο που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας σερφάροντας το ίντερνετ καθώς και να θέσετε ερωτήματα που σας απασχολούν σχετικά με την διαδικτυακή ασφάλεια.

Να σημειώσουμε ότι μέσω της Sfk Cyber Technologies ομάδας μπορείτε να συμμετάσχετε στα live streaming videos του Μανώλη Σφακιανάκη και να γίνετε μέλος της online παρέας συζητώντας τις ανησυχίες σας και λαμβάνοντας άμεσα συμβουλές από τον ειδικό.

A sign in the dark

Description automatically generated

Μέσω live streaming θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε και να γίνετε μέλος σε συζητήσεις του Μανώλη Σφακιανάκη με εξέχουσες προσωπικότητες που είναι καλεσμένοι και θα σας δώσουν τις δικές τους συμβουλές για να αποφύγετε τους κινδύνους του διαδικτύου.

Επιπρόσθετα, στην Sfk Cyber Technologies ομάδα θα ακούσετε ανθρώπους που οι ζωές τους επηρεάστηκαν από εθισμούς ή έχουν πέσει θύματα κάποιας διαδικτυακής απειλής να σας διηγούνται τις εμπειρίες τους και πως κατάφεραν να ορθοποδήσουν.

Στις 27 Απριλίου, στην ομάδα Sfk Cyber Technologies στο Facebook, ο Μανώλης Σφακιανάκης συζητάει με την Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου για την εξάρτηση της από την κοκαΐνη, την σκοτεινή εκείνη περίοδο της ζωής και πως κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτό.

Sfk Cyber Technologies - Μανώλης Σφακιανάκης: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα ασφαλείας

Επιπλέον, στις 27 Απριλίου, ο Μανώλης Σφακιανάκης και ο Ιωάννης Ραχωβίτσας, εν αποστρατεία αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ και ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις έρευνες για την εξάρθρωση κυκλωμάτων ναρκωτικών θα συζητήσουν για τον μεγάλο εχθρό “τα ναρκωτικά”. Η συζήτηση αυτή αφορά τόσο τους γονείς που θέλουν να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τις κακές επιρροές αλλά και όλους εμάς που θέλουν να ενημερωθούμε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και πως το internet καθιστά πιο επικίνδυνη την επιρροή.

Sfk Cyber Technologies - Μανώλης Σφακιανάκης: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα ασφαλείας

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρωτοβουλία του CSI institute και του Μανώλη Σφακιανάκη να συνεχίζει την ενημέρωση του κοινού για κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας αλλά και συμβουλές για να κάνουμε την διαδικτυακή μας ζωή ασφαλέστερη έχει ιδιαίτερη απήχηση στους πολίτες καθώς σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χρήστες παρακολουθούν τα live streaming videos.

Μπορείτε να γίνετε μέλος της Sfk Cyber Technologies ομάδας στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS