ΑρχικήinetCyberpunk 2077: Phantom Liberty Μπόνους προπαραγγελίας κ.α

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Μπόνους προπαραγγελίας κ.α

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Το αρχικό παιχνίδι μπορεί να είχε μια ανώμαλη πορεία, αλλά οι περισσότεροι fans των open-world shooters συμφωνούν ότι το Cyberpunk 2077 είναι σε εξαιρετική κατάσταση τώρα. Πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι ανυπομονούν για το DLC επέκτασης του Cyberpunk 2077, που ονομάζεται Phantom Liberty, το οποίο φτάνει στις 26 Σεπτεμβρίου. Το Phantom Liberty είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή, και μπορείτε ακόμη και να προμηθευτείτε μια ωραία συλλογή από εξοπλισμό Phantom Liberty. Παρακάτω, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να προπαραγγείλετε το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την επέκταση. Πάμε να δούμε.

Δείτε επίσης: Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

Προπαραγγείλετε το Phantom Liberty DLC

  • Αποκτήστε το για PS5 – $29,99
  • Αποκτήστε το για Xbox – $29.99
  • Αποκτήστε το για PC: Epic – $29.99

Πριν πατήσετε το κουμπί της αγοράς, σημειώστε ότι θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο του Cyberpunk 2077 για να παίξετε την επέκταση Phantom Liberty. Αν δεν έχετε ακόμα ένα, διαβάστε παρακάτω για τις επιλογές σας.

Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty Bundle

  • Αποκτήστε το για PS5 – $70,99
  • Αποκτήστε το για Xbox – $79,99
  • Αποκτήστε το για PC
  • Steam – $82.78
  • GoG – $79.99
  • Epic – $79.99

Αν δεν έχετε αντίγραφο του βασικού παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε αυτό το πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι καθώς και το DLC. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με την τιμολόγηση μεταξύ των λιανοπωλητών, αλλά it is what it is.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Cyberpunk 2077: Liberty – Secret Agent Gear Collection

Αποκτήστε το από το IGN Store – $180

Αποκλειστικά στο IGN Store, μπορείτε να προπαραγγείλετε τη συλλογή Secret Agent Gear Collection, η οποία αναμένεται να παραδοθεί το 1ο τρίμηνο του 2024. Δεν περιλαμβάνει το παιχνίδι ή την επέκταση, αλλά περιλαμβάνει τα ακόλουθα συλλεκτικά αντικείμενα:

  • Κουτί με μαγνητικό κλείσιμο
  • Αγαλματίδιο του Solomon Reed και του Songbird
  • Νόμισμα πρόκλησης NUSA
  • Λιθογραφία σχεδίου Militech Chimera – τυπωμένη σε μεταλλικό χαρτί
  • Βιβλίο κόμικ “Δέκα σπαθιά”

Πρόταση: Cyberpunk 2077: Λαμβάνει path tracing τεχνολογία τον Απρίλιο

Μπόνους προπαραγγελίας Phantom Liberty

Προπαραγγείλετε την επέκταση Phantom Liberty για το PlayStation και θα λάβετε τα ακόλουθα αντικείμενα εντός παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει.

  • Πρόσβαση στο παιχνίδι στο Quadra Sport R-7 “Vigilante”

Προπαραγγείλτε το στο PlayStation και θα λάβετε επίσης 3 premium avatars με θέμα το Phantom Liberty για το προφίλ σας στο PlayStation Network.

Τι είναι το Phantom Liberty?

Το Phantom Liberty είναι μια πλούσια προσθήκη στο βασικό παιχνίδι, το οποίο σας έβαζε να τρέχετε στον υπόκοσμο της Night City και να αλλάζετε το σώμα σας με κάθε είδους κυβερνητικούς τρόπους. Στο επερχόμενο expansion, εξακολουθείτε να παίζετε ως V, αλλά μπορείτε να εξερευνήσετε μια νέα περιοχή που ονομάζεται Dogtown. Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα οπλοστάσιο από νέα όπλα, επανασχεδιασμένα cyberware augmentations, ένα νέο δέντρο δεξιοτήτων, καθώς και νέα perks και οχήματα. Η αντίδραση της αστυνομίας έχει ανανεωθεί και έχουν προστεθεί μάχες με οχήματα.

Οι προγραμματιστές παρουσιάζουν το Phantom Liberty ως μια περιπέτεια κατασκοπικού θρίλερ. Σε επίπεδο ιστορίας, η V συμμετέχει ως κυβερνητικός μυστικός πράκτορας υπό την επίβλεψη του Solomon Reed, τον οποίο υποδύεται ο Idris Elba. Σας στέλνουν σε μια αποστολή να σώσετε τον πρόεδρο του NUS. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε συμμαχίες με διάφορα επικίνδυνα κόμματα στο Dogville και να ολοκληρώσετε αποστολές για λογαριασμό τους.

Ακόμα και αν δεν αγοράσετε το Phantom Liberty, το βασικό παιχνίδι ενημερώνεται επίσης με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της έκδοσης 2.0.

Διαβάστε επίσης: Cyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS