ΑρχικήgamingCyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

Cyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077: Η Overdrive Mode δείχνει απίστευτη

Ένα από τα πιο ευχάριστα σημεία της εμπειρίας του Cyberpunk 2077 είναι πως μετά από δύο χρόνια παρουσιάζει ένα παιχνίδι που φαίνεται και έχει απόδοση, πολύ καλύτερη από ό,τι όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Μετά από δύο χρόνια ενημερώσεων και ανάπτυξης του DLSS η τεχνολογία φαίνεται πως κάνει το παιχνίδι στις αρχές του 2023 να φαίνεται σαν το sequel της επόμενης γενιάς του ασταθούς και αργού παιχνιδιού, που είχαμε δει στα τέλη του 2020. Αυτό είναι κάτι που πιστεύουμε ότι κάποιοι από εσάς πρόκειται να ξαναβιώσετε, επειδή η νέα λειτουργία “Overdrive” της Nvidia θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, και δείχνει πολύ hot.

Δείτε επίσης:Cyberpunk 2077: Λαμβάνει path tracing τεχνολογία τον Απρίλιο

Δείτε πώς την περιγράφει η εταιρεία:

“Στις 11 Απριλίου, μια νέα Cyberpunk 2077 ενημέρωση θα κυκλοφορήσει, με την προεπισκόπηση τεχνολογίας του Ray Tracing: Overdrive Mode, η οποία ενισχύει τα ήδη εκπληκτικά γραφικά του παιχνιδιού με πλήρης ray tracing, αλλιώς γνωστή ως path tracing.

Η full ray tracing τεχνολογία προσομοιώνει με ακρίβεια το φως σε ολόκληρη τη σκηνή. Χρησιμοποιείται από καλλιτέχνες visual effects για τη δημιουργία γραφικών στις ταινίες και στη τηλεόραση που είναι ίδια με την πραγματικότητα, αλλά μέχρι την άφιξη των GeForce RTX GPUs με πυρήνες RT και την επιτάχυνση της τεχνολογίας της NVIDIA, DLSS με τροφοδοσία AI, το real-time full ray tracing των video games ήταν αδύνατο λόγω του ότι είναι πολύ επίπονο για τις GPU.”

Πρόταση:Το Cyberpunk 2077 ενημερώθηκε για πρώτη φορά μετά από μήνες

Το θέμα είναι, φυσικά, ότι αν αγοράσετε μια ακριβή κάρτα γραφικών Nvidia σειράς 40 το 2023, αυτή η τεχνολογία δεν είναι πλέον αδύνατη. Σημαίνει ότι «κάθε πινακίδα νέον, λάμπα του δρόμου, διαφημιστική πινακίδα LED, προβολέας αυτοκινήτου και άλλη πηγή φωτός είναι πλέον ray-traced, αντικείμενα μπάνιου, τοίχοι, διερχόμενα αυτοκίνητα και πεζοί με ακριβή φωτισμό» και ότι με το global illumination «τώρα πρακτικά όλες οι πηγές φωτός εμφανίζουν σωματικά σωστές απαλές σκιές, ένα κατόρθωμα που προηγουμένως ήταν αδιανόητο χρησιμοποιώντας προηγούμενες προσεγγίσεις. Οι παίκτες θα βιώσουν βελτιωμένη σκίαση, με καλύτερο βάθος, λεπτομέρεια και ρεαλισμό.”

Δείτε πώς φαίνεται στη δράση:

Εάν διαθέτετε κάρτα Nvidia σειράς 40 ή σκέφτεστε να πάρετε σύντομα, αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Cyberpunk 2077: Ο προγραμματιστής του θα πληρώσει 1,85 εκατομμύρια δολάρια

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS