ΑρχικήinetThreads: Αναπτύσσει τρόπο για να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν

Threads: Αναπτύσσει τρόπο για να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν

Threads

Η text-based εφαρμογή Threads της Meta παρέχει τη δυνατότητα να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν μέσω μιας ενημέρωσης της εφαρμογής. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δοκιμή της νέας λειτουργίας σε beta έκδοση για Android την περασμένη εβδομάδα, αλλά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Meta άρχισε να τη διαθέτει σε όλους τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Threads: Έχασε τους μισούς συνδρομητές του μέσα σε ένα μήνα

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τις αναρτήσεις που τους άρεσαν στις Ρυθμίσεις > Τα Likes σας, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω του προφίλ. Συγκριτικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα like σας στο Twitter (τώρα X) μέσω μιας ξεχωριστής καρτέλας “Likes” στο προφίλ σας.

Εκτός από τη δυνατότητα να βλέπετε τις αναρτήσεις που σας άρεσαν, η Meta εισήγαγε μια νέα επιλογή ποιότητας μεταφόρτωσης πολυμέσων – προσβάσιμη μέσω των Ρυθμίσεων > Λογαριασμός > Ποιότητα πολυμέσων – που σας επιτρέπει να μεταφορτώνετε εικόνες και βίντεο σε υψηλότερη ποιότητα.

Επιπλέον, το Threads επιτρέπει πλέον στους χρήστες να ταξινομούν τη λίστα των ακολούθων τους με βάση τα κριτήρια “Τελευταία πρώτα” και “Νωρίτερα πρώτα”. Για να δείτε τη λίστα των ακολούθων σας, μεταβείτε στο προφίλ σας, πατήστε στη στοίβα των ακολούθων κάτω από το bio σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα “‘Following'”.

Πρόταση: Threads: Τι φέρνει η πρώτη μεγάλη ενημέρωση για iOS;

Ενώ πρόκειται για μικρές, ευχάριστες ενημερώσεις για την εφαρμογή, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ άφησε να εννοηθεί την περασμένη εβδομάδα ότι μερικές από τις πιο απαιτητικές λειτουργίες, όπως η αναζήτηση αναρτήσεων και η έκδοση για το διαδίκτυο, θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.

Το Threads που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, είχε μια εκπληκτική εκκίνηση με 100 εκατομμύρια χρήστες να εγγράφονται στην υπηρεσία μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες. Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία από διάφορες εταιρείες ανάλυσης έδειξαν ότι η χρήση της εφαρμογής έχει μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τo Threads χωρίς λογαριασμό Instagram;

πηγή πληροφοριών:techcrunch.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS