ΑρχικήinetGoogle Play: Δοκιμάζει λειτουργία που δείχνει πώς είναι μια εφαρμογή σε διαφορετικούς...

Google Play: Δοκιμάζει λειτουργία που δείχνει πώς είναι μια εφαρμογή σε διαφορετικούς τύπους συσκευών

Το Android ξεκίνησε ως λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε ώστε να λειτουργεί σε περισσότερες συσκευές. Σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές Android σε τηλέφωνα, tablet, τηλεοράσεις, έξυπνα ρολόγια, φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές. Μπορείτε να κατεβάσετε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών από το επίσημο κατάστημα της Google, Play Store. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μια εφαρμογή που έχετε κατεβάσει σε μια συσκευή σας μπορεί να μην λειτουργεί το ίδιο καλά σε άλλες συσκευές.

Google Play εφαρμογές

Σύμφωνα με τον χρήστη @AssembleDebug στο Twitter, το Google Play Store δοκιμάζει τώρα μια νέα λειτουργία που θα μας επιτρέπει να βλέπουμε πώς είναι μια εφαρμογή που θέλουμε να κατεβάσουμε στο τηλέφωνό μας, όταν είναι εγκατεστημένη σε άλλες συσκευές, όπως tablet, smartwatch, τηλεόραση και άλλα. Η καταχώριση του Play Store θα προσαρμοστεί ανάλογα με τη συσκευή που θα επιλέξει κάποιος. Οι κριτικές και ο αριθμός των αστεριών θα προσαρμοστούν, επίσης, έτσι ώστε να εμφανίζονται τα σχετικά με τον επιλεγμένο τύπο συσκευής.

Δείτε επίσης: Το Google Play θα επιβάλει επιχειρηματικούς ελέγχους για να περιορίσει τις υποβολές malware

Δείτε επίσης: Google Play: Αλλάζει την πολιτική για εφαρμογές που βασίζονται σε blockchain

Για παράδειγμα, μπορεί να εξετάζετε μια εφαρμογή που μπορεί να έχει υψηλές κριτικές από χρήστες smartphone, αλλά να μην λειτουργεί σωστά σε ένα έξυπνο ρολόι ή ένα tablet. Έτσι, οι κριτικές γι’ αυτές τις συσκευές μπορεί να είναι αρνητικές. Τα screenshots που συνοδεύουν την καταχώριση του Play Store θα αλλάξουν για να ταιριάζουν με τη συσκευή, στην οποία θα επιλέξετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Πατώντας το κάτω βέλος στη δεξιά πλευρά του κουμπιού “Install” σε μια καταχώριση του Play Store, θα μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή σε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα.

Google Play συσκευές

Πρόκειται σίγουρα για μια χρήσιμη λειτουργία, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως στους χρήστες Android. Και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα δούμε όντως αυτή τη λειτουργία. Μέχρι να κυκλοφορήσει κάτι επίσημα, δεν μπορούμε να είμαστε εντελώς σίγουροι.

Δείτε επίσης: Google Play: Δημοφιλείς εφαρμογές file manager ήταν spyware

Oι εφαρμογές Android αποτελούν σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μας, καθιστώντας τη λειτουργικότητα, την ψυχαγωγία και την επικοινωνία προσβάσιμη με ένα πάτημα ενός κουμπιού στις φορητές συσκευές. Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή, λαμβάνετε πάντα υπόψη τις κριτικές και τη βαθμολογία της για να είστε σίγουροι ότι θα λειτουργεί αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Με το νέο χαρακτηριστικό που δοκιμάζει το Google Play Store, μπορείτε να δείτε όλα αυτά τα στοιχεία ταυτόχρονα για διαφορετικές συσκευές.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS