ΑρχικήgamingArmored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

Armored Core VI Fires of Rubicon: Αποκτά ένα ζοφερό νέο story trailer

Armored Core VI Fires of Rubicon

Πολλά έχουν ειπωθεί για το mech-based gameplay του Armored Core VI Fires of Rubicon, αλλά ένα νέο τρέιλερ ρίχνει φως στην αφήγησή του. Προς έκπληξη κανενός, όμως, αυτή η νέα ματιά εξακολουθεί να περιλαμβάνει άφθονη κινηματογραφική δράση.

Δείτε επίσης: Pokemon Sleep: Παιχνίδι και παρακολούθηση ύπνου

Παρά το “VI” στον τίτλο, το Fire of Rubicon λειτουργεί ως επανεκκίνηση. Το παιχνίδι εξελίσσεται στον πλανήτη Rubicon στον οποίο ο πιο περιζήτητος πόρος του, το Coral, ήταν η αιτία μιας καταστροφής που τύλιξε τον πλανήτη στις φλόγες. Δεκαετίες αργότερα, ο μολυσμένος πλέον πλανήτης έχει καταδικαστεί, αλλά η εκ νέου ανακάλυψη του Coral έχει προσελκύσει διάφορες φατρίες, πυροδοτώντας έναν νέο πόλεμο στον κατεστραμμένο κόσμο. Οι παίκτες ελέγχουν τον μισθοφόρο C4-621 ή εν συντομία “Raven”, ο οποίος ρίχνεται σε αυτόν τον επικό αγώνα που φέρνει αντιμέτωπες μεγαλοεταιρείες, στρατιωτικές δυνάμεις και άλλες ομάδες. Με βάση τον ζοφερό τόνο του τρέιλερ, δεν θα είναι όμορφος.

Στο τρέιλερ, οι ACs που είναι γνωστοί ως Hounds εισβάλλουν σε μια ζώνη μάχης παρά τα πυρά που δέχονται. Ακτίνες λέιζερ που κόβουν βαριά θωρακισμένα mechs και σειρές εκρήξεων σε έναν συννεφιασμένο ουρανό είναι μόνο η αρχή της οπτικής μεγαλοπρέπειας αυτού του τρέιλερ ιστορίας του Armored Core VI. Σε άλλο σημείο, ένα πτώμα βρίσκεται δεμένο σε ένα τραπέζι, ενώ ένας δυσοίωνος αφηγητής ρωτά κάποιον που ονομάζεται Handler Walter. Ο αφηγητής θέλει να μάθει τι συνέβη στον 617 και τους άλλους. Πριν πάρουμε απαντήσεις, ένας αόρατος άνδρας διατάζει τον αφηγητή να “το ξυπνήσει”.

Πρόταση: Τι νέο υπάρχει στο Honkai: Star Rail patch 1.2;

Η σκηνή γίνεται όλο και πιο απελπιστική καθώς τα επιτιθέμενα ACs καταστρέφονται, καταστρέφοντας τα 219 και 220. Επικρατώντας ενάντια σε μεγάλες πιθανότητες, το τελευταίο επιζών AC ενεργοποιεί μια ακολουθία αυτοκαταστροφής. Ρίχνοντας τον εαυτό του στην καρδιά του εχθρικού συγκροτήματος, καταστρέφει τον εαυτό του καθώς και τον στόχο του: έναν μυστηριώδη μηχανισμό που ελέγχεται από τον εχθρό. Τι θυσίασε τόσο πολύ η Ομάδα Άλφα για να καταστρέψει; Το τρέιλερ δεν λέει τίποτα, αλλά δείχνει μια ιστορία που σίγουρα θα συναρπάσει.

Μια φωνή στο τρέιλερ δηλώνει ότι η αποστολή ολοκληρώθηκε. Ο αόρατος άνδρας λέει στο σώμα στο τραπέζι, που υπονοείται ότι είναι το 621, ότι θα του δώσει έναν λόγο ύπαρξης. Τότε οι αισθητήρες του AC που στέκεται από πάνω τους ζωντανεύουν. Βλέποντας αυτό το τρέιλερ, πρόκειται να υπάρξει άφθονη δράση, οπότε οι παίκτες θα χρειαστούν το τέλειο mech. Το τρέιλερ της ιστορίας του Armored Core VI είναι πλούσιο σε υποδείξεις, αλλά η τελική μορφή αυτής της αφήγησης δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη.

Το Armored Core VI Fires of Rubicon θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για τις κονσόλες PlayStation/Xbox και PC.

Διαβάστε επίσης: Sea Of Thieves Legend Of Monkey Island: Ενημέρωση και συντήρηση servers

πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS