ΑρχικήgamingDiablo IV: Παίκτης προκαλεί 2 δισεκατομμύρια damage με Druid build

Diablo IV: Παίκτης προκαλεί 2 δισεκατομμύρια damage με Druid build

Diablo IV Druids

Το Diablo IV είναι ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες αγωνίζονται για να κρατήσουν το κακό κλειδωμένο πίσω από τις πύλες της κόλασης. Οι παίκτες σκοτώνουν εχθρούς για να γίνουν πιο δυνατοί και να συνεχίσουν αυτόν τον κύκλο. Πρόσφατα, οι παίκτες ανακάλυψαν ένα υπερβολικά ισχυρό build για τους Druid που μπορεί να προκαλέσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο damage. Ο streamer του Twitch Moxsy έγραψε στο Twitter ότι πέτυχε το υψηλότερο damage που έχει γίνει ποτέ στο Diablo 4, αλλά σύντομα ξεπεράστηκε.

Δείτε επίσης: Diablo IV: Νέα ενημέρωση κάνει τις κατηγορίες λίγο πιο ισχυρές

Ο Moxsy έκανε πάνω από 1,8 δισεκατομμύριο damage μια μέρα αργότερα και ένα μέλος της ομάδας Maxroll, ο Boiler, έσπασε το φράγμα των 2 δισεκατομμυρίων damage. Ένας άλλος παίκτης, ο SquishyWarrior943, πέτυχε σχεδόν 5 δισεκατομμύρια. Το build των Druid είναι αυτή τη στιγμή το ταχύτερο εχθρικό clear στο Diablo IV. Περιστρέφεται γύρω από μια “αλληλεπίδραση διπλής βουτιάς” με το Aspect Stormclaw και το Waxing Gibbous, επιτρέποντας “τρελό ramping damage”.

Πρόταση: DDoS επίθεση εμπόδιζε gamers να παίξουν Diablo IV και άλλους τίτλους της Blizzard

Το διπλό damage εναντίον ευάλωτων εχθρών μετράει δύο φορές, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένας περίπου τετραπλάσιος πολλαπλασιαστής. Μια αναβάθμιση αυτού του build, “Lightning Shred Druid 2.0”, χρησιμοποιεί το Aspect Grizzly Rage για να μεταμορφωθεί σε Dire Werewolf, επιτρέποντας περισσότερο Shred spamming. Ένα άλλο Aspect, το Rampaging Werebeast, συσσωρεύει πρόσθετο critical damage ανά χτύπημα. Αυτό επέτρεψε στους παίκτες να φτάσουν τα δισεκατομμύρια σε damage per hit.

Ο Moxsy είπε ότι η αύξηση της ζημίας φαίνεται τυχαία και πιθανώς να είναι bugged. Σκοτώνοντας πολλά πράγματα στο Grizzly Rage και το snowballing το κάνει πιο σταθερό. Είναι απίθανο αυτό να είναι σκόπιμο από την Blizzard και ίσως κυκλοφορήσει ένα patch για να το βελτιώσει. Οι Druids βασιλεύουν αυτή τη στιγμή στο Diablo IV ως υπερβολικά ισχυροί killers στο τελευταίο παιχνίδι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν το Season of the Malignant κυκλοφορήσει από τις 20 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Diablo 4: Η Blizzard το ονόμασε το ταχύτερο σε πωλήσεις

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS