ΑρχικήgamingΤο Diablo 4 θα λάβει δύο πολυπόθητες αναβαθμίσεις

Το Diablo 4 θα λάβει δύο πολυπόθητες αναβαθμίσεις

Diablo 4

Το Diablo 4 έχει εξελιχθεί με πολλούς τρόπους από την κυκλοφορία του, χάρη στις αμέτρητες ενημερώσεις και τα patches. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει ισχυρά στοιχεία ιστορίας, έχει σχεδιαστεί ως live service game για να αυξήσει τη μακροζωία του και να προσελκύει παίκτες σε τακτική βάση.

Δείτε επίσης: Diablo IV: Παίκτης προκαλεί 2 δισεκατομμύρια damage με Druid build

Ο τίτλος γνώρισε αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ενημερώσεων, αλλά η υπόσχεση κάποιων νέων χαρακτηριστικών έκανε την κοινότητα να ενθουσιαστεί ξανά.

Οι προγραμματιστές του Diablo 4 απάντησαν στα σχόλια των φανατικών οπαδών και διαβεβαίωσαν ότι τα δύο πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά θα έρθουν στο παιχνίδι στο κοντινό μέλλον. Ενώ η άφιξή τους έχει επιβεβαιωθεί, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές παράθυρο κυκλοφορίας.

Οι παίκτες του Diablo 4 ζητούν εδώ και καιρό ένα φίλτρο loot και οι υπεύθυνοι διαβεβαίωσαν ότι αυτό αποτελεί μέρος των προγραμματισμένων ενημερώσεων. Η Elemental Resistance αναμένεται επίσης να υποστεί αλλαγές, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι δεν λειτουργεί με τον τρόπο που προβλέπεται.

Πρόσφατα, ένας χρήστης του Twitter ρώτησε σχετικά με την πιθανότητα να προστεθεί ένα φίλτρο loot στο παιχνίδι. Αυτή είναι μια από τις πτυχές που ενόχλησε πολλούς, καθώς η απουσία του τους κάνει να διαλέγουν ανεπιθύμητα αντικείμενα κατά λάθος.

Ο Rod Fergusson, ο γενικός διευθυντής αυτού του παιχνιδιού, απάντησε τα εξής: “Σίγουρα μέρος των εκκρεμοτήτων μας”

Αυτό δεν αποκαλύπτει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι ένα φίλτρο loot θα έρθει στο μέλλον. Αυτό το χαρακτηριστικό θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού, καθώς η πλειοψηφία του χρόνου δαπανάται για το looting αμέτρητων αντικειμένων εξοπλισμού.

Πρόταση: Diablo IV: Νέα ενημέρωση κάνει τις κατηγορίες λίγο πιο ισχυρές

Ένας άλλος χρήστης ρώτησε για διορθώσεις που αφορούν την αντίσταση στα στοιχεία. Ο Adam Fletcher, διαχειριστής της κοινότητας του Diablo 4 έσπευσε να απαντήσει σε αυτό, δηλώνοντας: “Το S2 έχει το rework. “

Diablo 4

Είναι ασφαλές να πούμε ότι η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει με τις διορθώσεις του elemental resistance.

Η πλειονότητα των οπαδών είναι της γνώμης ότι το elemental resistance χρειάζεται μια σημαντική αναθεώρηση. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν την 2η σεζόν για αλλαγές.

Το Diablo 4 είναι γεμάτο με περιεχόμενο και έχει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, όπως τα Paragon Boards που επιτρέπουν σε κάποιον να βελτιώσει τα builds του για να αντιμετωπίσει το περιεχόμενο του endgame. Αυτό το ARPG έχει επίσης εφαρμόσει πολλά χαρακτηριστικά από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όπως ο πολυαγαπημένος μηχανισμός transmog.

Οι fans μπορούν επί του παρόντος να απολαύσουν την Season of the Malignant και να συμμετάσχουν στην εκκαθάριση νέων περιοχών που ονομάζονται Malignant Tunnels για να αντιμετωπίσουν διεφθαρμένους εχθρούς.

Διαβάστε επίσης: Diablo 4: Η Blizzard το ονόμασε το ταχύτερο σε πωλήσεις

πηγή πληροφοριών:sportskeeda.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS