ΑρχικήgamingJujutsu Kaisen Cursed Clash: Αποκαλύφθηκε από την Bandai Namco Entertainment

Jujutsu Kaisen Cursed Clash: Αποκαλύφθηκε από την Bandai Namco Entertainment

 Jujutsu Kaisen Cursed Clash

Το JUJUTSU KAISEN κάνει το άλμα στα βιντεοπαιχνίδια με το Jujutsu Kaisen Cursed Clash, από την Bandai Namco Entertainment.

Δείτε επίσης: Το Neptunia Game Maker R:Evolution έρχεται στη δύση το 2024

Το παιχνίδι είναι ένα 3D action brawler στο πνεύμα των προηγούμενων παιχνιδιών anime από τον εκδότη, όπου οι παίκτες δημιουργούν μια ομάδα από τους Jujutsu Sorcerers του anime για να εξαπολύσουν ισχυρές επιθέσεις με τις περίφημες “Cursed Techniques” της σειράς σε μάχη 2v2.

Η Bandai Namco περιγράφει το παιχνίδι:

Σε αυτό το παιχνίδι δράσης 2 εναντίον 2, στοχεύστε σε νέα ύψη κατακτώντας τις “καταραμένες τεχνικές” των ισχυρών μάγων Jujutsu και των καταραμένων πνευμάτων! Επιλέξτε τον παρτενέρ σας και δημιουργήστε μοναδικούς συνδυασμούς που συμπληρώνουν το στυλ παιχνιδιού σας και αναδεικνύουν τις διαφορετικές καταραμένες τεχνικές που διαθέτει κάθε χαρακτήρας.

Ενισχύστε τις καταραμένες τεχνικές σας μέσα από συναρπαστικές μάχες, νικήστε τους αντιπάλους σας και… επεκτείνετε τον τομέα…;!

Jujutsu Kaisen

Πρόταση: Ο developer του Lord Of the Rings: Gollum απολύει 25 υπαλλήλους

Το Crunchyroll προβάλλει το Jujutsu Kaisen και περιγράφει τη σειρά:

Ο Yuji Itadori είναι ένα αγόρι με τεράστια σωματική δύναμη, αν και ζει μια εντελώς συνηθισμένη ζωή στο λύκειο. Μια μέρα, για να σώσει έναν συμμαθητή του που έχει δεχτεί επίθεση από κατάρες, τρώει το δάχτυλο του Ryomen Sukuna, παίρνοντας την κατάρα στη δική του ψυχή. Από τότε, μοιράζεται το ίδιο σώμα με τον Ryomen Sukuna. Με οδηγό τον πιο ισχυρό μάγο, τον Satoru Gojo, ο Itadori γίνεται δεκτός στο Tokyo Jujutsu High School, έναν οργανισμό που μάχεται τις κατάρες… και έτσι αρχίζει η ηρωική ιστορία ενός αγοριού που μετατράπηκε σε κατάρα για να ξορκίσει μια κατάρα, μια ζωή από την οποία δεν μπόρεσε ποτέ να γυρίσει πίσω.

Το Jujutsu Kaisen Cursed Clash θα κυκλοφορήσει στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam. Ένα τρέιλερ αποκάλυψης έχει κυκλοφορήσει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Tsukihime Remake: Ανακοινώθηκε στα αγγλικά για κυκλοφορία το 2024

πηγή πληροφοριών: crunchyroll.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS