ΑρχικήbusinessΟ developer του Lord Of the Rings: Gollum απολύει 25 υπαλλήλους

Ο developer του Lord Of the Rings: Gollum απολύει 25 υπαλλήλους

Lord Of the Rings: Gollum

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την κακή υποδοχή του Lord Of The Rings: Gollum, φέρεται να έχει απολύσει 25 άτομα προσωπικό και δεν θα αναπτύσσει πλέον εσωτερικά βιντεοπαιχνίδια. Αντ’ αυτού, η Daedalic Entertainment θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στις εκδόσεις.

Δείτε επίσης: Το Neptunia Game Maker R:Evolution έρχεται στη δύση το 2024

Η γερμανική ιστοσελίδα Games Wirtschaft ανέφερε τις απολύσεις, με την Daedalic να επιβεβαιώνει ότι 25 υπάλληλοι από μια ομάδα άνω των 90 θα απολυθούν. “Εκτιμούμε κάθε μέλος της ομάδας μας και είναι σημαντικό για εμάς η μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Ως εκ τούτου, θα υποστηρίξουμε τους πρώην υπαλλήλους μας στην εξεύρεση νέων ευκαιριών εντός του δικτύου μας”, ανέφερε δήλωση που δόθηκε στον ιστότοπο στα γερμανικά και μεταφράστηκε μέσω του Google Translate.

Οι εργασίες για το sequel του Lord Of The Rings: Gollum έχουν επίσης σταματήσει. Το έργο, το οποίο φαίνεται ότι βρισκόταν σε εξέλιξη από τα μέσα του 2022, είχε ως στόχο την κυκλοφορία του στα τέλη του 2024.

Lord Of the Rings: Gollum

Πρόταση: Niantic: Ο developer του Pokémon Go απολύει 230 υπαλλήλους

Το Lord Of The Rings: Gollum αντιμετωπίστηκε με χλευασμό από τους κριτικούς και φαινομενικά χαμηλές πωλήσεις κατά την κυκλοφορία του τον Μάιο. Στο review τους το Rock Paper Shotgun, το χαρακτήρισαν ως “τελικά ένα πολύ βαρετό παιχνίδι” και “αρκετά άσχετο”. Η Daedalic ζήτησε συγγνώμη τις ημέρες μετά την κυκλοφορία και δεσμεύτηκε να διορθώσει σφάλματα και τεχνικά ζητήματα.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας της Daedalic ως προγραμματιστής ήρθε μέσω των παιχνιδιών περιπέτειας point-and-click που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 2010, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Deponia. Τα πιο πρόσφατα χρόνια προσπάθησαν να επεκταθούν με ανάμεικτα αποτελέσματα, κυκλοφορώντας το ρετρό real-time strategy A Year Of Rain και το roguelike space RPG The Long Journey Home, καθώς και εκδίδοντας indie παιχνίδια όπως τα Barotrauma, Inkulinati, Warpips και Shadow Tactics. Το 2022, εξαγοράστηκε από τη Nacon.

Το πρόσφατα ανακοινωθέν spin-off επιβίωσης Surviving Deponia φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη από ένα εξωτερικό στούντιο, με την Daedalic να το εκδίδει.

Διαβάστε επίσης: Tsukihime Remake: Ανακοινώθηκε στα αγγλικά για κυκλοφορία το 2024

πηγή πληροφοριών: rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS