ΑρχικήGamingTsukihime Remake: Ανακοινώθηκε στα αγγλικά για κυκλοφορία το 2024

Tsukihime Remake: Ανακοινώθηκε στα αγγλικά για κυκλοφορία το 2024

Η εταιρεία ανάπτυξης Type-Moon έκλεισε το πάνελ της στην Anime Expo 2023 με μια ανακοίνωση-βόμβα, Tsukihime: A piece of blue glass moon, το remake του θρυλικού οπτικού μυθιστορήματος Tsukihime του 2000, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στην αγγλική γλώσσα. Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή το 2024 σε PS4 και Nintendo Switch.

Δείτε επίσης: Cocoon: Νέο Gameplay Trailer μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας

Δυστυχώς, η ζωντανή μετάδοση του πάνελ στο AX 2023 διακόπηκε πριν γίνει η ανακοίνωση. Ένας παρευρισκόμενος τράβηξε μια φωτογραφία του αγγλόφωνου λογότυπου του παιχνιδιού και της οθόνης teaser, που βλέπετε παρακάτω.

Tsukihime

Η αρχική έκδοση του Tsukihime το 2000 ήταν το έργο των συνιδρυτών της Type-Moon, Kinoko Nasu και Takashi Takeuchi. Η ιστορία του επικεντρώνεται στον Shiki Tohno, έναν μαθητή λυκείου που, μετά από έναν θανάσιμο τραυματισμό, απέκτησε τα ” Μυστηριώδη μάτια της αντίληψης του θανάτου”. Έχοντας τη δυνατότητα να βλέπει τις “γραμμές του θανάτου”, ο Shiki μπορεί να καταστρέψει τα αντικείμενα – και τα όντα – που βλέπει εντοπίζοντας τις γραμμές τους με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ο Σίκι συναντά επίσης διάφορους ανθρώπους και υπερφυσικά όντα, μεταξύ των οποίων η Arcueid Brunestud, μια όμορφη βρικόλακας, η Ciel, η μυστηριώδης συμμαθήτριά του, και άλλοι από την οικογένεια Tohno.

Πρόταση: Ανακοινώθηκε το Blade Runner 2033: Labyrinth από την Annapurna Interactive

Το Tsukihime έγινε αργότερα σειρά anime, καθώς και spin-offs, όπως το παιχνίδι μάχης Melty Blood.

Το Tsukihime -A piece of blue glass moon- είναι το πρώτο μέρος ενός remake του πρωτότυπου σε δύο μέρη. Ανακοινώθηκε το 2008 και κυκλοφόρησε το 2021 για το Switch και το PS4. Το remake περιλαμβάνει νέο καστ ηθοποιών, νέα σχέδια χαρακτήρων, νέους χαρακτήρες και ενημερώσεις στην ιστορία. Η έκδοση του 2021 καλύπτει τις δύο πρώτες διαδρομές ιστορίας από τις πέντε του πρωτότυπου.

Δείτε την εισαγωγή του remake, η οποία δημιουργήθηκε από το στούντιο κινουμένων σχεδίων ufotable:

Το Tsukihime Remake έλαβε επίσης το δικό του παιχνίδι μάχης, το Melty Blood: Type Lumina, το οποίο περιλαμβάνει τους ανανεωμένους χαρακτήρες καθώς και guest εμφανίσεις από τη σειρά Type-Moon’s Fate.

Το Tsukihime -A piece of blue glass moon- είναι διαθέσιμο σε Nintendo Switch και PS4 στην Ιαπωνία και θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό το 2024.

Διαβάστε επίσης: Niantic: Ο developer του Pokémon Go απολύει 230 υπαλλήλους

πηγή πληροφοριών: rpgsite.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS