ΑρχικήgamingFinal Fantasy 16: Πως να λάβετε το Excalibur;

Final Fantasy 16: Πως να λάβετε το Excalibur;

Τα παιχνίδια Final Fantasy είναι γνωστά για τα εξαιρετικά ισχυρά προαιρετικά όπλα που οι πρωταγωνιστές τους μπορούν να αναζητήσουν και να χρησιμοποιήσουν με καταστροφικά αποτελέσματα, και να είστε σίγουροι ότι το Final Fantasy 16 δεν διαφέρει από αυτή την άποψη.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 16: Οι παραγωγοί θέλουν να ανάκτησουν την εμπιστοσύνη σας

Το να αποκτήσετε στα χέρια σας την εξαιρετική δύναμη του θρυλικού σπαθιού Excalibur δεν θα είναι μια γρήγορη και ανώδυνη υπόθεση, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το Excalibur.

Πώς να λάβετε το Excalibur στο Final Fantasy 16

Το Excalibur ξεκλειδώνεται με την κατασκευή του κατά τη διάρκεια της παράλληλης δοκιμασίας “Blacksmith’s Blues II”, την οποία μπορείτε να βρείτε στο Hideaway από τον Blackthorne the Blacksmith περίπου τη στιγμή που βρίσκεστε στη μέση της κύριας ιστορικής δοκιμασίας “Out of the Shadow”. Για να ξεκλειδώσετε αυτό το προαιρετικό quest θα πρέπει προφανώς να ολοκληρώσετε πρώτα το αρχικό quest “Blacksmith’s Blues”, όμως.

Ελέγξτε αργότερα τις σημειώσεις στο γραφείο σας για να διαβάσετε μια επιστολή με τίτλο “Σχετικά με τον Blackthorne”, και στη συνέχεια κατευθυνθείτε και μιλήστε με τον ίδιο τον Blackthorne. Αφού ξεκινήσετε το “Blacksmith’s Blues II” και συνομιλήσετε με τον Blackthorne και τον Charon, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στο χάρτη σας και να ταξιδέψετε γρήγορα στο Dalimil Inn για να μιλήσετε με τον Ignac. Θα τον βρείτε επάνω στην ταβέρνα και θα σας ζητήσει να ανακτήσετε κάτι από κάποιους ληστές.

Final Fantasy 16
Final Fantasy 16

Πρόταση: DDoS επίθεση εμπόδιζε gamers να παίξουν Diablo IV και άλλους τίτλους της Blizzard

Πηγαίνετε στην έρημο Velkroy και νικήστε τους ληστές στο βορειοανατολικό τμήμα του χάρτη (θα τους βρείτε εύκολα στον πράσινο κύκλο στο χάρτη σας). Αφού τους νικήσετε, θα βρεθείτε ξανά στο πανδοχείο Dalimil. Μετά το cutscene, μπορείτε να επιστρέψετε στο Blackthorne στο Hideaway για να ολοκληρώσετε αυτή την αποστολή και να λάβετε το Excalibur Design Draft, επιτρέποντάς σας να φτιάξετε επιτέλους το Excalibur.

Τα απαιτούμενα υλικά περιλαμβάνουν:

  • Wyrrite x300
  • Δέρμα Grimalkin x1
  • Bomb Ember x1
  • Scarletite x1
Final Fantasy 16
Final Fantasy 16

Ενώ το Wyrrite είναι άφθονο και πιθανώς γεμίζει το απόθεμά σας, τα άλλα υλικά μπορείτε να τα αποκτήσετε από πλάσματα που θα νικήσετε κατά τη διάρκεια κυνηγιών, όπως το Fastitocalon, το Grimalkin και τον Bomb King. Μιλώντας για τον Bomb King, θα πρέπει να τον νικήσετε για να αναβαθμίσετε και το inventory σας, οπότε μπορείτε να πετύχετε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy XVI: Το προσωπικό αριστούργημα του battle director

πηγή πληροφοριών:gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS