ΑρχικήgamingFinal Fantasy: Το franchise πούλησε πάνω από 180 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως

Final Fantasy: Το franchise πούλησε πάνω από 180 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως

Final Fantasy

Η Square Enix αποκάλυψε μέσω μιας ανακοίνωσης μουσικοθεατρικής παράστασης ότι η σειρά Final Fantasy έχει πλέον πουλήσει πάνω από 180 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η σελίδα επιβεβαίωσης έχει ως εξής (μέσω Google Translate): “Από την πρώτη της κυκλοφορία το 1987, η θρυλική σειρά παιχνιδιών ρόλων “Final Fantasy” μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από 180 εκατομμύρια αποστολές και λήψεις παγκοσμίως”.

Δείτε επίσης: Final Fantasy 16: Νέο Update 1.03 δείτε τα patch notes

Αυτό είναι ένα ενημερωμένο στατιστικό στοιχείο, το οποίο για τελευταία φορά βρισκόταν στα 173 εκατομμύρια τον Μάρτιο του 2022. Από τότε, το Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion, οι εκδόσεις PS4 και Nintendo Switch του Final Fantasy Pixel Remaster και το FF16 έχουν κυκλοφορήσει. Το FF16 είχε πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα στις 28 Ιουνίου 2023, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανότατα ο μεγαλύτερος συντελεστής που συνέβαλε στο να φτάσει η σειρά σε αυτό το τελευταίο ορόσημο πωλήσεων. Σημαίνει επίσης ότι ολόκληρη η σειρά Final Fantasy έχει πουλήσει εξίσου καλά όσο και το Grand Theft Auto V!

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αυξηθεί ο αριθμός αυτός τους επόμενους μήνες. Το FF16 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να πουλήσει ακόμα περισσότερα αντίτυπα στο PS5 και ενδεχομένως να έρθει στο PC τους επόμενους μήνες, δίνοντας τον τίτλο σε ακόμα περισσότερους παίκτες.

Πρόταση:Final Fantasy 16: Πως να λάβετε το Excalibur;

Εκτός από τις πωλήσεις του FF16, η Square Enix έχει προγραμματίσει περισσότερα για το franchise. Το Final Fantasy 7 Rebirth αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024 και είναι το επόμενο παιχνίδι στο project remake του FF7. Με αυτά τα δεδομένα, φαίνεται αναπόφευκτο ότι η σειρά θα ξεπεράσει το όριο των 200 εκατομμυρίων μονάδων τα επόμενα χρόνια.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την παράσταση Takarazuka Revue Performance, τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν τον Απρίλιο του 2024 και θα συνοδεύονται από μια παράσταση της ομάδας Sora Troupe. “Ένα μυστηριώδες πρόσωπο εμφανίζεται μπροστά στον πληγωμένο ποιητή Fujiwara Teika, ο οποίος θρηνεί ότι δεν θα ξαναγράψει ερωτικά τραγούδια μετά τον έρωτα. Προσκεκλημένος από αυτή την όμορφη γυναίκα που υποδύεται και τραγουδά τη χαρά, την ομορφιά και τον πόνο του έρωτα εδώ και 110 χρόνια, ο Teika ξεκινά ένα ταξίδι σε έναν μυστηριώδη κόσμο γεμάτο με αμέτρητα ερωτικά τραγούδια…”

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy 16: Οι παραγωγοί θέλουν να ανάκτησουν την εμπιστοσύνη σας

πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS