ΑρχικήinetΤο Discord ανακοίνωσε ότι το ‘Activities’ θα παραμείνει free για όλους

Το Discord ανακοίνωσε ότι το ‘Activities’ θα παραμείνει free για όλους

Το Discord ανακοίνωσε ότι η λειτουργία “Activities”, η οποία επιτρέπει στα μέλη να παίζουν παιχνίδια ή να παρακολουθούν περιεχόμενο μαζί σε φωνητικά κανάλια, θα παραμείνει δωρεάν για όλους τους χρήστες του Discord.

Discord Activities

Ενώ οι περισσότερες δραστηριότητες του Discord ήταν προηγουμένως κλειδωμένες πίσω από μια συνδρομή στο Discord Nitro (η οποία ξεκινάει από 2,99 δολάρια το μήνα), η πλατφόρμα επικοινωνιών αφαίρεσε προσωρινά το τείχος πληρωμών ως μέρος των εορτασμών για τα όγδοα γενέθλιά της, μεταξύ 15 Μαΐου και 15 Ιουνίου. Τώρα, δραστηριότητες όπως το Sketch Heads, το Blazing 8s και το Bobble League θα μπορούν να χρησιμοποιούνται δωρεάν επ’ αόριστον.

Ορισμένες δραστηριότητες του Discord, όπως η ενσωμάτωση του “Watch Together” του YouTube και το παιχνίδι γκολφ Putt Party, ήταν ήδη διαθέσιμες χωρίς πρόσθετο κόστος πριν από αυτή την ανακοίνωση. Αν θέλετε να τις δοκιμάσετε, μπορείτε να εντοπίσετε τα Activities, μπαίνοντας σε ένα φωνητικό κανάλι Discord και κάνοντας κλικ στο κουμπί σε σχήμα πυραύλου που εμφανίζεται στην κάτω αριστερή πλευρά της εφαρμογής.

Είναι ένα ωραίο προνόμιο για τα μέλη του Discord που δεν θέλουν να πληρώσουν για μια συνδρομή Nitro, και το timing εν μέσω της αναταραχής στο Reddit είναι απίθανο να είναι σύμπτωση. Οι χρήστες του Reddit έχουν μεταναστεύσει σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Discord, μετά από χιλιάδες subreddits που έγιναν dark σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές API της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι αναζητούν μια νέα κοινωνική πλατφόρμα στην οποία θα σχηματίσουν κοινότητες για συγκεκριμένα θέματα. Το Discord δεν αποτελεί άμεσο αντικαταστάτη του Reddit, αλλά είναι ήδη καλά εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες των απομονωμένων κοινοτικών χώρων. Το να καταστήσει ορισμένες από τις διαδραστικές εμπειρίες του δωρεάν για όλους τους χρήστες μπορεί να προσελκύσει περισσότερους πρώην χρήστες του Reddit στην πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS