ΑρχικήHow To6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!

6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!

Τα ταξίδια μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία ωστόσο, με ένα MacBook η πτήση μπορεί να γίνει παραγωγική και ευχάριστη.

Το MacBook σας μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας, παραγωγικότητας στην εργασία και πολλά άλλα. Παρακάτω, θα εξερευνήσουμε διάφορους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το MacBook σας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Η παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περάσει η ώρα στο αεροπλάνο. Αν και οι περισσότερες πτήσεις προσφέρουν πλέον ταινίες, δεν το κάνουν όλες και δεν περιλαμβάνονται πάντα στην τιμή. Με ένα MacBook, έχετε σχεδόν απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας στα χέρια σας- απλώς αφιερώστε χρόνο για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Πριν από την πτήση σας, μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από υπηρεσίες streaming, όπως το Netflix, το Hulu ή το Amazon Prime Video, ώστε να μη χρειάζεται να βασίζεστε στο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Αν προτιμάτε να παρακολουθήσετε κάτι καινούργιο, μπορείτε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από το iTunes Store.

6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!
6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!

Δείτε επίσης: Apple: Αυξημένες πωλήσεις iPhone – Μειωμένες πωλήσεις Mac

Ακούστε μουσική

Η μουσική μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να περάσει η ώρα, αν δεν έχετε διάθεση για οπτική ψυχαγωγία. Με το iTunes Store ή υπηρεσίες streaming όπως το Spotify και το Apple Music, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Music στο MacBook σας για να αποθηκεύσετε μουσική για την πτήση σας. Μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια από το Apple Music ή ακόμα και να εισαγάγετε τη μουσική σας βιβλιοθήκη από εξωτερικές πηγές στην εφαρμογή Music.

Διαβάστε ένα Ebook

Η ανάγνωση ενός ebook μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το άγχος του ταξιδιού και να βυθιστείτε σε έναν νέο κόσμο. Με την εφαρμογή Kindle ή το Apple Books, μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία στο MacBook σας πριν από την πτήση σας και να τα διαβάσετε εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να επιλέξετε διάφορα είδη, όπως μυθιστορήματα φαντασίας ή ακόμη και ταξιδιωτικούς οδηγούς για το μέρος που πηγαίνετε.

Ακούστε Podcasts

Η ακρόαση των podcasts είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε κάτι καινούργιο, να διασκεδάσετε ή να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα. Μπορείτε να τα κατεβάσετε πριν από την πτήση σας χρησιμοποιώντας την προεγκατεστημένη εφαρμογή Apple Podcasts, η οποία είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για ακρόαση podcast σε Mac.

Με χιλιάδες podcasts για να διαλέξετε, μπορείτε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από τα γούστα σας. Απλώς επενδύστε λίγο χρόνο προετοιμασίας πριν από την πτήση σας για να βρείτε και να κατεβάσετε οτιδήποτε μπορεί να θέλετε να ακούσετε.

6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!
6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!

Παίξτε παιχνίδια offline

Τα παιχνίδια είναι σίγουρα ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσει η ώρα και να απασχοληθεί το μυαλό σας κατά τη διάρκεια μιας μακράς πτήσης. Με ένα MacBook, μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια από το Steam, το Epic Games ή το App Store, τα οποία μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία παιχνιδιών, όπως παζλ, στρατηγικής και προσομοιώσεις. Μην ξεχνάτε ότι το MacBook σας έρχεται με προεγκατεστημένο και το Chess.

Δείτε επίσης: 4 Τρόποι να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ iPhone και Mac

Πάρτε τη δουλειά σας μαζί σας

Ενώ μια μεγάλη πτήση μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε, μπορείτε να επιλέξετε να είστε παραγωγικοί. Είστε αναγκασμένοι να κάθεστε σε μια καρέκλα στο αεροπλάνο για αρκετές ώρες, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον χρόνο για να κάνετε λίγη από τη δουλειά σας;

Με ένα MacBook, μπορείτε να παίρνετε τη δουλειά σας μαζί σας και να προχωράτε στα projects σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αρχεία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας ενώ βρίσκεστε στο αεροπλάνο. Εκμεταλλευτείτε αυτόν τον χρόνο για να ενημερωθείτε για τα emails, να γράψετε ένα report ή να κάνετε brainstorming ιδεών.

6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!
6 Τρόποι να χρησιμοποιήσεις το MacBook σου σε μια πτήση!

Με λίγη προετοιμασία, ο φορητός σας υπολογιστής μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο μέσο προστασίας από τις βαρετές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Από την παρακολούθηση ταινιών και την ακρόαση podcasts μέχρι την ενασχόληση με τη δουλειά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο.

Θυμηθείτε να φορτίσετε πλήρως το MacBook πριν από την πτήση σας, να έχετε μαζί σας φορτιστή και ακουστικά και να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη χρήση του MacBook σας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και να παραμείνετε παραγωγικοί ακόμα και όταν ταξιδεύετε!

Πηγή: makeuseof.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS