ΑρχικήgamingMinecraft: Νέα διάσταση; Πως να αποκτήσετε πρόσβαση;

Minecraft: Νέα διάσταση; Πως να αποκτήσετε πρόσβαση;

Minecraft: Νέα διάσταση; Πως να αποκτήσετε πρόσβαση;

Τα snapshots είναι από τα πιο πολυαναμενόμενα updates στο Minecraft καθώς κυκλοφορούν με χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν το θέμα του επόμενου μεγάλου update. Παρόλα αυτά, αυτά της Πρωταπριλιάς είναι κάπως διαφορετικά. Βγήκαν με κάποια παράξενα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν αλλά δεν θα είναι στο παιχνίδι, ενώ το snapshot της χρονιάς κυκλοφόρησε με την διάσταση της Σελήνης.

Δείτε επίσης: Minecraft: Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο YouTube με 1 τρισεκατομμύριο προβολές

Το τελευταίο snapshot της Πρωταπριλιάς, με έκδοση 23w13a_or_b, έχει ως τίτλο το the Vote Update καθώς επιτρέπει στους παίκτες να αποφασίσουν τα χαρακτηριστικά που θα εφαρμοστούν. Τυχαίες προτάσεις θα εμφανίζονται στο παράθυρο συνομιλίας και θα μπορούν να απαντήσουν μέσω της οθόνης ψήφου πατώντας το “V” στο πληκτρολόγιο τους. Αν ψηφίσουν για κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τότε θα εφαρμοστεί στον κόσμο του Minecraft όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι διαστάσεις κάνουν τον κόσμο πιο ποικίλο καθώς δίνουν την δυνατότητα να εξερευνήσετε μέρη τα οποία δεν μοιάζουν καθόλου με τα ρεαλιστικά του Overworld. Το παιχνίδι έχει μόνο τρείς αλλά αυτό το snapshot προσθέτει ακόμα ένα.

Οι κύκλοι μέρας και νύχτας υπάρχουν στο Minecraft και κατά τη διάρκεια της νύχτας οι παίκτες μπορούν να πάνε στο φεγγάρι και να εξερευνήσουν μια νέα διάσταση. Αυτό το δημιούργημα θα μοιάζει πολύ με το End, καθώς η ατελείωτη γη είναι μονότονη και αποτελείται από ένα μόνο τετράγωνο.

Ένας άλλος λόγος που η διάσταση της Σελήνης μοιάζει τόσο πολύ με το End είναι ότι ο φυσικός δορυφόρος αποτελείται από μπλοκ τυριού που μοιάζει με τις πέτρες του End.

Πως να πάτε στο φεγγάρι στο Minecraft

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην διάσταση της Σελήνης απαιτείται να ψηφίσετε τρείς συγκεκριμένες προτάσεις. Όμως από τη στιγμή που οι καινούργιες εμφανίζονται τυχαία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να εμφανιστούν αυτές που επιτρέπουν στους παίκτες να φτάσουν στο φεγγάρι.

Πρόταση:Minecraft: Το αγαπημένο video game έρχεται στα Chromebook!

1. Ο διασκεδαστικός τρόπος

Ευτυχώς υπάρχει τρόπος για να πάτε μέσα σε λίγα λεπτά. Παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε από το Creative Mode:

Βήμα 1: Εγκρίνετε τα μπλοκ αέρα χρησιμοποιώντας αυτήν την εντολή: “/vote rule minecraft:air_blocks approve”

Βήμα 2: Αποκτήστε πολλά μπλοκ αέρα χρησιμοποιώντας το “/give playername minecraft:air_block 64”.

Βήμα 3: Βρείτε μια αγελάδα ή καλέστε μια χρησιμοποιώντας την εντολή “/summon minecraft:cow”.

Βήμα 4: Γεμίστε τα μπλοκ αέρα στην αγελάδα κάνοντας δεξί κλικ πάνω της. Αυτό θα την κάνει μια αγελάδα μπαλόνι και μόλις δεν μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, κάνοντας δεξί κλικ πάνω της θα σας επιτρέψει να την καβαλήσετε.

Το μπαλόνι αγελάδα θα αρχίσει να αιωρείται προς τα πάνω και θα σκάσει αφού φτάσει τις 700Y. Τότε, μετά από μερικά δεύτερα, θα μεταφερθείτε στο φεγγάρι.

2. O εύκολος τρόπος

Μπορείτε να φουσκώσετε την αγελάδα μέχρι να σκάσει ή απλά μπορείτε να γράψετε μια εντολή τηλεμεταφοράς. Η εντολή είναι “/execute as @s in minecraft:the_moon run tp @s ~ ~ ~”

Διαβάστε επίσης: Dungeons & Dragons: Νέο DLC στο Minecraft

πηγή πληροφοριών:sportskeeda.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS