ΑρχικήUpdatesΤο Spotify κυκλοφορεί το "Niche Mixes"

Το Spotify κυκλοφορεί το “Niche Mixes”

Σήμερα, το Spotify κυκλοφόρησε μια συναρπαστική νέα λειτουργία – τα Niche Mixes! Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να κατασκευάσετε προσαρμοσμένες μίξεις απλά εισάγοντας μερικές λέξεις που σχετίζονται με το vibe ή τη δραστηριότητα που αναζητάτε στην καρτέλα Search – δεν απαιτείται καμία επιπλέον προσπάθεια. Απλώς προσθέστε τη λέξη “mix” στην περιγραφή σας και αφήστε το Spotify να κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Όλοι οι αγγλόφωνοι χρήστες έχουν σήμερα πρόσβαση σε αυτή την απίστευτη λειτουργία- είτε είναι δωρεάν είτε premium συνδρομητές!

Spotify Niche Mixes

Η εταιρεία περιγράφει αυτό το χαρακτηριστικό ως «ένα σύνολο εξατομικευμένων λιστών αναπαραγωγής που συνδυάζει όλα όσα προσφέρουν τα Mixes μας με παιχνιδιάρικο τρόπο».

«Παρέχουμε στους ακροατές πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες Μίξεις μοναδικές για αυτούς με βάση σχεδόν οτιδήποτε μπορούν να σκεφτούν», ανέφερε το Spotify σε μια ανάρτηση.

Με την επαναστατική λειτουργία Niche Mixes, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής στη στιγμή. Είτε ψάχνετε για ένα “Feel Good Morning Mix”, “90s Running Mix” ή ένα “Driving Singalong”, αυτό το καταπληκτικό εργαλείο καλύπτει τις ανάγκες σας σε μελωδίες! Φροντίστε να προσέχετε την ετικέτα “Made For You” όταν περιηγείστε στα αποτελέσματα αναζήτησης – έτσι ξέρετε ότι πρόκειται για ένα από τα ειδικά επιμελημένα mix μας!

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις λίστες αναπαραγωγής κάτω από το “Your Niche Mixes” στο κέντρο “Made For You” που βρίσκεται στην αναζήτηση, μετά τη δημιουργία τους. Επιπλέον, το Spotify θα προτείνει ένα καρουζέλ με 5-19 Niche Mixes φτιαγμένα για εσάς, τα οποία ενημερώνονται καθημερινά.

Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες αν η αναζήτηση με τη λέξη-κλειδί σας είναι πολύ ευρεία και δεν μπορεί να σχετίζεται με τη μουσική με κανέναν τρόπο. Επιπλέον, η υπηρεσία έχει τους περιορισμούς της, όπως το ότι δεν μπορεί να προσφέρει αποτελέσματα για το “cooking dinner mix”, αν και κατάφερε να βρει το “cooking mix”.

Μετά την επιτυχία του Playlist AI και της καινοτόμου γεννήτριας λιστών αναπαραγωγής με βάση το κείμενο, το Spotify αισθάνθηκε υποχρεωμένο να δημιουργήσει τη δική του λειτουργία που θα δημιουργούσε μια λίστα με βάση προτροπές.

Πρόσφατα, το Spotify εισήγαγε διάφορες βελτιώσεις στην εφαρμογή του με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Αυτόν τον Φεβρουάριο, η γνωστή πλατφόρμα streaming απελευθέρωσε μια υπηρεσία AI DJ η οποία όχι μόνο παίζει εξατομικευμένη μουσική, αλλά παρέχει επίσης φωνητική αφήγηση που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη!

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS