ΑρχικήHow ToInstagram Reel: Πώς να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον υπολογιστή;

Instagram Reel: Πώς να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον υπολογιστή;

Έχετε κάνει ένα βίντεο Instagram Reel στον υπολογιστή σας και θέλετε να το ανεβάσετε στον ιστότοπο από τον ίδιο τον υπολογιστή και όχι από το κινητό σας; Μείνετε ήσυχοι! Υπάρχει τρόπος να ανεβάσετε Reels στο Instagram απευθείας από υπολογιστή Windows, Mac, Linux ή Chromebook.

Instagram Reel υπολογιστή

Μπορείτε να φτιάξετε ένα Instagram Reel σε υπολογιστή;

Το Instagram σάς επιτρέπει να ανεβάσετε βίντεο χρησιμοποιώντας την desktop έκδοση του ιστότοπού του. Έπειτα θα μετατρέψει αυτόματα το βίντεο σε reel. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη κάποια πράγματα.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να κρύψετε αναρτήσεις από συγκεκριμένα άτομα;

Σε αντίθεση με την εφαρμογή Instagram για κινητά, η έκδοση για υπολογιστές δεν σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα μουσικό κομμάτι από το ενσωματωμένο audio repository του Instagram κατά τη μεταφόρτωση. Θα πρέπει να παραμείνετε στον αρχικό ήχο του βίντεό σας ή να επεξεργαστείτε το βίντεο και να προσθέσετε τη μουσική της επιλογής σας σε αυτό πριν το ανεβάσετε στο Instagram.

Επίσης, δεν μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα, κείμενο ή οποιοδήποτε από τα άλλα οπτικά εφέ που μπορείτε στην εφαρμογή Instagram για κινητά. Μπορείτε να κάνετε περικοπή, trimming και να επιλέξετε μια φωτογραφία εξωφύλλου για κάθε reel που δημιουργείτε.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Instagram Reel βίντεο

Πώς να δημοσιεύσετε Instagram Reels από υπολογιστή;

  • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας και επισκεφτείτε το Instagram.com.
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
  • Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή του Instagram, επιλέξτε “Create“.
  • Θα δείτε ένα παράθυρο “Create New Post“.
  • Επιλέξτε “Select From Computer“.
  • Θα δείτε το τυπικό παράθυρο “Open” του υπολογιστή σας. Πηγαίνετε στο φάκελο που έχετε αποθηκεύσει το βίντεο Reel και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο για να το ανεβάσετε στο Instagram.
  • Σε αυτό σημείο, μπορείτε να περικόψετε το βίντεό σας (αν θέλετε).
  • Στη συνέχεια στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε “Next“.
  • Θα οδηγηθείτε στην οθόνη “Edit“. Στην ενότητα “Cover Photo“, επιλέξτε ένα μέρος του βίντεό σας ή μια υπάρχουσα εικόνα από τον υπολογιστή σας για να την χρησιμοποιήσετε ως thumbnail του Instagram Reel σας.
  • Στη συνέχεια, στην ενότητα “Trim“, κόψτε, αν θέλετε, κάποια μέρη του βίντεό σας. Για να διατηρήσετε τον ήχο του βίντεό σας, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Sound On“.
  • Όταν ολοκληρώσετε όλα αυτά, στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου, επιλέξτε “Next“.
  • Θα ανοίξει μια οθόνη “New Reel“. Στο δεξιό παράθυρο, προσθέστε μια περιγραφή στο Reel χρησιμοποιώντας το πλαίσιο “Write a Caption“. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές για να προσθέσετε μια τοποθεσία, εναλλακτικό κείμενο και να αποκρύψετε ή να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram Reel σας.
  • Όταν διαμορφωθούν αυτές οι επιλογές, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, κάντε κλικ στο “Share“.

Το Instagram θα ανεβάσει το Reel σας και θα το προσθέσει στον λογαριασμό σας.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram

Το Instagram Reels είναι μια συναρπαστική λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βίντεο μικρής διάρκειας για να τα μοιραστείτε με τους followers σας. Ευτυχώς, υπάρχει δυνατότητα να φτιάχνετε και ανεβάζετε Reels και από τον υπολογιστή και έτσι δεν χρειάζεται να περνάτε πρώτα ένα βίντεο στο κινητό για να το ανεβάσετε από την εφαρμογή για κινητά.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS