ΑρχικήHow ToΠώς να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram

Το Instagram που ανήκει στο Meta επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα με τους ακόλουθούς τους. Οι χρήστες μπορούν να ακολουθούν άλλους χρήστες και να βλέπουν τις αναρτήσεις τους στις ροές τους, που είναι η κύρια σελίδα της εφαρμογής. Μπορούν επίσης να κάνουν like, να σχολιάζουν και να μοιράζονται αναρτήσεις με άλλους. Το Instagram διαθέτει επίσης λειτουργίες όπως Stories και Reels, που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν σύντομα βίντεο και να τα μοιράζονται με τους ακόλουθούς τους.

instagram

Εκτός από αυτό, το Instagram έχει επίσης ένα σύνολο πολιτικών και κατευθυντήριων γραμμών για να προστατεύει τους χρήστες του και να διασφαλίζει ότι η πλατφόρμα παραμένει ασφαλής για όλους. Το Instagram έχει ορισμένες οδηγίες κοινότητας που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι χρήστες. Αυτές οι οδηγίες απαγορεύουν περιεχόμενο που προωθεί τη βία, τη ρητορική μίσους, την παρενόχληση και άλλες επιβλαβείς συμπεριφορές.

Η λειτουργία Account Status στο Instagram βοηθά τους χρήστες να ανακαλύψουν εάν έχουν δημοσιεύσει κάτι που παραβιάζει τις Οδηγίες κοινότητας και εάν μπορεί να οδηγήσει σε κατάργηση του λογαριασμού του χρήστη από το Instagram.

Όσοι έχουν επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Account Status για να ελέγξουν αν έχουν δημοσιεύσει περιεχόμενο ή έχουν κάτι στο προφίλ τους που αντίκειται στα Recommendations Guidelines της εφαρμογής. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, όπως φωτογραφία προφίλ ή βιογραφικό.

Με βάση τα Recommendations Guidelines, το Instagram αποφασίζει ποιο περιεχόμενο δημόσιων λογαριασμών είναι κατάλληλο να προτείνεται περαιτέρω σε μέρη όπως Explore, Reels και Feed Recommendations.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε την Κατάσταση του λογαριασμού σας στο Instagram:

  1. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας που βρίσκεται στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.
  2. Πατήστε περισσότερες επιλογές επάνω δεξιά και μετά πατήστε Ρυθμίσεις και Απόρρητο.
  3. Πατήστε Λογαριασμός
  4. Τώρα, πατήστε την επιλογή Κατάσταση λογαριασμού.

Εδώ, οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να:

  • Προβάλετε οποιοδήποτε περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί από τον λογαριασμό επειδή παραβιάζει τις Οδηγίες κοινότητας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν αναρτήσεις, stories ή σχόλια.
  • Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί το περιεχόμενο καταργήθηκε από το Instagram.
  • Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση και να αναθεωρούν τις Οδηγίες κοινότητας.
  • Ζητήστε επανεξέταση της απόφασης για την κατάργηση του περιεχομένου σας.

Δείτε πώς οι χρήστες με Επαγγελματικούς λογαριασμούς στο Instagram ελέγχουν την κατάσταση του λογαριασμού τους:

  1. Πατήστε Οδηγίες κοινότητας για να δείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο έχει αφαιρεθεί από το Instagram λόγω παραβίασης των οδηγιών του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ζητήσουν έλεγχο εάν διαφωνούν με την απόφαση.
  2. Πατήστε Προτάσεις Οδηγίες για να δείτε εάν το περιεχόμενό σας ή κάτι στο προφίλ σας μπορεί να επηρεάζει την καταλληλότητα όλου του περιεχομένου σας να προτείνεται σε άτομα που δεν σας ακολουθούν.
  3. Πατήστε Επεξεργασία ή κατάργηση περιεχομένου.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS