ΑρχικήHow ToΠώς θα ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε pop-ups στο Google Chrome

Πώς θα ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε pop-ups στο Google Chrome

Έχετε δει ποτέ την ειδοποίηση “pop-up blocked” στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας ενώ χρησιμοποιείτε το Google Chrome; Αν ναι, δεν είναι τυχαίο. Παρόλο που το Chrome είναι προγραμματισμένο να εμποδίζει την εμφάνιση pop-ups στην οθόνη σας, μπορεί να εξακολουθείτε να βλέπετε πολλά από αυτά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να έχετε εγγραφεί παλιότερα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Δείτε επίσης: Πώς θα μπλοκάρετε websites στο Google Chrome σε κινητό

Google Chrome

Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτών των ειδοποιήσεων. Σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό, θα μάθετε τα ακριβή βήματα για να μπλοκάρετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Google Chrome – γρήγορα και εύκολα!

Αλλάξτε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις αναδυόμενων παραθύρων και ανακατευθύνσεων (PC):

1. Ανοίξτε το Chrome στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.

    2. Κάντε κλικ στο More και μετά στο Settings.

    3. Κάντε κλικ στην επιλογή Privacy and security και στη συνέχεια, Site Settings και μετά Pop-ups and redirects.

    4. Επιλέξτε την επιλογή που θέλετε ως προεπιλεγμένη ρύθμιση.

    Δείτε ακόμα: Google Chrome Blink: Οι αλλαγές που θα εκνευρίσουν την Apple

    Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα αναδυόμενα παράθυρα σε τηλέφωνο/tablet Android:

    1. Στο τηλέφωνο ή το tablet Android, ανοίξτε την εφαρμογή Chrome.

    2. Στα δεξιά της γραμμής διευθύνσεων, πατήστε More Settings.

    3. Πατήστε Permissions και μετά Pop-ups and redirects.

    4. Απενεργοποιήστε τα Pop-ups and redirects.

    5. Επιτρέψτε τα αναδυόμενα παράθυρα για μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

    pop-ups

    Δείτε επίσης: Google Chrome: Quick delete για τα τελευταία 15 λεπτά ιστορικού

    Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επιτρέψετε ή να αποκλείσετε ειδοποιήσεις από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο:

    1. Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε το Chrome.

    2. Μεταβείτε στον ιστότοπο από τον οποίο θέλετε να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις.

    3. Στα αριστερά της γραμμής διευθύνσεων, πατήστε Lock και μετά Permissions.

    4. Εάν ανοίξει ένα μενού: Επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε να αλλάξετε.

    5. Εάν δεν ανοίξει μενού: Τα δικαιώματα βρίσκονται στις αρχικές τους ρυθμίσεις.

    📧
    Εγγραφείτε στο Newsletter του SecNews

    Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο Inbox σας.

    Absenta Mia
    Absenta Miahttps://www.secnews.gr/politiki-syntaxis/
    Μέλος της Συντακτικής Ομάδας του SecNews. Γράφει για την κυβερνοασφάλεια, τις απάτες στο διαδίκτυο, την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τεχνολογία. Όλα τα άρθρα ακολουθούν την Πολιτική Σύνταξης του SecNews.

    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

    FOLLOW US

    📧
    Newsletter SecNews
    Τα σημαντικότερα νέα Ασφάλειας & Τεχνολογίας στο inbox σας.

    LIVE NEWS