ΑρχικήUpdatesΤα Google Docs λαμβάνουν ακόμη πιο έξυπνες προτάσεις

Τα Google Docs λαμβάνουν ακόμη πιο έξυπνες προτάσεις

Αν έχετε εξοικειωθεί με τις λειτουργίες των smart chips και smart canvas στα Google Docs, τότε ετοιμαστείτε για μια επαναστατική εμπειρία. Αυτά τα εργαλεία ενσωματώνουν το έγγραφό σας σε άλλες υπηρεσίες της Google, επιτρέποντας ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα καθώς και κάνοντας το έγγραφό σας να ζωντανέψει! Και αν αυτό δεν ήταν ήδη αρκετό – σύντομα θα αποκτήσουμε ακόμη περισσότερα από αυτά.

Δείτε επίσης: Google Docs: Αποκτούν code blocks για ευκολότερη μορφοποίηση

Google Docs

Η Google μόλις παρουσίασε την ενσωμάτωση πολλών νέων τσιπ, συμπεριλαμβανομένου ενός εύχρηστου χρονόμετρου, στα Google Docs και τα Google Sheets. Κάνοντας ευκολότερη από ποτέ την ενσωμάτωση τόπων και οικονομικών σε έγγραφα, ενώ παράλληλα απλοποιεί την επιλογή ημερομηνίας με λέξεις όπως “σήμερα” ή “αύριο”.

Δείτε επίσης: Το Google Docs update θα βελτιώσει την φωνητική πληκτρολόγηση;

Αυτά τα τελευταία τσιπ έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν στον εξορθολογισμό της ροής εργασίας σας και να σας διευκολύνουν στην προσθήκη δεδομένων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για έγγραφο ή λογιστικό φύλλο. Επιπλέον, η λειτουργία χρονοδιακόπτη μπορεί να φανεί χρήσιμη όταν προσπαθείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι ενώ εργάζεστε σε μια σημαντική εργασία.

Σε λίγες εβδομάδες, αυτές οι εκπληκτικές λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες σε όλους – γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS