ΑρχικήinetΚουδούνια Ring: Αυτό το σφάλμα σας κοστίζει ακριβά

Κουδούνια Ring: Αυτό το σφάλμα σας κοστίζει ακριβά

Πριν προβούν σε πρόσθετες επενδύσεις για το έξυπνο σπίτι τους, οι ιδιοκτήτες κουδουνιών RING θα πρέπει να εξετάσουν πώς η προσθήκη νέας τεχνολογίας μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες της υπάρχουσας κάμεράς τους.

Δείτε επίσης: Η Amazon παραδέχτηκε ότι παρέχει βίντεο Ring στις αρχές εν αγνοία των ιδιοκτητών

Ring

Για μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία, ορισμένα έξυπνα ηχεία και gadgets έχουν αποκλειστική ενσωμάτωση με το Ring. Ως θυγατρική της Amazon, το Ring έχει ισχυρό κίνητρο να προωθήσει τις δικές του έξυπνες συσκευές πάνω απ’ όλα.

Για να εκμεταλλευτείτε την πλήρη ισχύ του Amazon Echo, θα πρέπει να αποκτήσετε ένα ηχείο ή μια οθόνη για το σπίτι σας. Και παρόλο που το Ring συνεργάζεται με ανταγωνιστές όπως το Google Home, εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Με το Nest Smart Hub της Google ωστόσο, δεν θα μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο μέσω της κάμεράς σας. Χωρίς ειδοποιήσεις για την ανίχνευση κίνησης, δεν θα μπορείτε να ενημερώνεστε. Παρ’ όλα αυτά, αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε στην κατοχή σας ένα ηχείο Echo ή μια οθόνη Echo Show, τότε θα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα εξαιρετικών χαρακτηριστικών και λειτουργιών.

Με την πληθώρα της διαθέσιμης έξυπνης τεχνολογίας, είναι σημαντικό να εξετάσετε ποιες συσκευές θα πρέπει να επιλέξετε για το σπίτι σας. Εάν είστε περήφανος κάτοχος μιας συσκευής Google Home, η αναβάθμιση σε ένα κουδούνι Nest θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετικά σοφή επιλογή.

Δείτε ακόμα: Η Amazon αυξάνει τις τιμές στις βασικές συνδρομές Ring Protect

σφάλμα

Για να επωφεληθείτε από όλες τις πολύτιμες επιλογές, είναι καλύτερο να παραμείνετε πιστοί σε μια και μόνο εταιρεία όσο περισσότερο μπορείτε – ακόμη και αν αυτό μπορεί να είναι άβολο. Κατά συνέπεια, θα μπορούσε να καταλήξει να είναι ένα ακριβό σφάλμα. Δεν είστε υποχρεωμένοι να έχετε ένα έξυπνο ηχείο ή μια οθόνη. Είτε έχετε iPhone είτε τηλέφωνο Android, το smartphone σας δεν θα περιορίζεται από τίποτα.

Η πλειονότητα των έξυπνων ηχείων και οθονών είναι συμβατά με το Ring, καθιστώντας τη λειτουργία τους εξαιρετικά εύκολη. Ωστόσο, τα προϊόντα που παράγονται από την ίδια την Amazon επωφελούνται από το πλήρες φάσμα των πλεονεκτημάτων. Αν ψάχνετε για ένα έξυπνο ηχείο ή μια οθόνη που θα ενσωματωθεί με το κουδούνι Ring, η οικογένεια συσκευών Amazon Echo είναι μια ιδανική επιλογή.

Η Alexa είναι ο κινητήρας πίσω από το Echo, που του προσδίδει τη νοημοσύνη του. Η Amazon έχει πολλές επιλογές ηχείων Echo για να διαλέξετε, που κυμαίνονται σε τιμή που ξεκινά από μόλις £ 30 για το Echo Dot. Το Echo Show, είναι επίσης μια συσκευή με δυνατότητα Alexa που διαθέτει μια ζωντανή οθόνη.

Δείτε επίσης: Ring: Ανακαλεί doorbells μετά από αναφορές καταναλωτών για πυρκαγιές!

Η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή της σειράς είναι το Echo Show 5, με την τιμή του να είναι μόλις 45 λίρες!

Τα κουδούνια Ring είναι συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται ως το κύριο σημείο πρόσβασης των επισκεπτών στο σπίτι σας. Διαθέτουν κάμερα και μικρόφωνο, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα. Οι συσκευές αυτές μπορούν να συνδεθούν σε συμβατά έξυπνα τηλέφωνα ή tablet, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαντάτε στην πόρτα σας από οπουδήποτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS