ΑρχικήUpdatesTikTok: Η νέα λειτουργία θα σας λέει γιατί εμφανίστηκε ένα βίντεο στο...

TikTok: Η νέα λειτουργία θα σας λέει γιατί εμφανίστηκε ένα βίντεο στο For You feed

Σήμερα, το TikTok ανακοίνωσε μια συναρπαστική νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να κατανοούν γιατί ορισμένα βίντεο εμφανίζονται στο feed For You. Αυτή η πρωτοποριακή ενημέρωση έχει ως στόχο να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο που συνιστάται από την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Η Indiana μηνύει το TikTok για έκθεση των παιδιών σε ακατάλληλα βίντεο

TikTok For You

Αν έχετε την περιέργεια να μάθετε γιατί σας έχει προταθεί ένα συγκεκριμένο βίντεο στο feed For You, απλά επιλέξτε το εικονίδιο “Why this video” στο πάνελ κοινής χρήσης. Όταν το κάνετε αυτό, θα σας δοθούν εξηγήσεις σχετικά με το γιατί επιλέχθηκε το συγκεκριμένο βίντεο για εσάς!

Δείτε επίσης: Το TikTok δοκιμάζει ένα full screen mode για οριζόντια βίντεο

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί σας προτάθηκε ένα συγκεκριμένο βίντεο; Θα μπορούσε να οφείλεται στις δραστηριότητές σας, όπως η προβολή, το like ή το share, η δημοσίευση σχολίων, η διεξαγωγή αναζητήσεων – όλα αυτά βοηθούν το TikTok να καταλάβει τι είδους βίντεο θα σας ενδιέφεραν. Μπορεί επίσης να βλέπετε ορισμένα βίντεο λόγω των λογαριασμών που ακολουθείτε και του κατά πόσο το περιεχόμενο είναι επί του παρόντος δημοφιλές στην περιοχή σας.

Σε ανάρτηση στο blog της, η εταιρεία δήλωσε ότι η λειτουργία αυτή είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να παρέχει transparency στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της και τόνισε ότι βασίζεται σε διάφορες ενέργειες που έχουν γίνει για την επίτευξη αυτών των στόχων. Επιπλέον, σκοπεύει να συνεχίσει να αναπτύσσει αυτή τη λειτουργία με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες και ορατότητα όσον αφορά τις συστάσεις περιεχομένου.

Δείτε επίσης: Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί το TikTok με τη νέα νομοθεσία των ΗΠΑ

Ο ισχυρός αλγόριθμος της σελίδας For You του TikTok υπήρξε σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του, καθώς είναι ικανός να εμφανίζει στους χρήστες περιεχόμενο που βρίσκουν ελκυστικό. Παρ’ όλα αυτά, το σύστημά του δεν είναι τέλειο και μερικές φορές μπορεί να πέσετε πάνω σε βίντεο που απέχουν πολύ από τις προτιμήσεις σας. Τώρα, για να αποτρέψει αυτή την κατάσταση από το να συμβαίνει και να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια σχετικά με το γιατί ορισμένα βίντεο εμφανίζονται στο feed σας – το TikTok λανσάρει μια νέα λειτουργία που παρέχει πρόσθετη πληροφορία σχετικά με το γιατί ένα συγκεκριμένο βίντεο εμφανίστηκε στη σελίδα For You. Αν και το TikTok έχει ήδη εξηγήσει πώς λειτουργούν οι συστάσεις του, η νέα λειτουργία που κυκλοφορεί σήμερα προσφέρει στους χρήστες πρόσθετη και συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με το γιατί τους εμφανίστηκε ένα συγκεκριμένο βίντεο.

Το Tiktok έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Ενώ μπορεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συνδεθείτε με τους φίλους και την οικογένεια σας, μπορεί να είναι και ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν το engagement τους.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS