ΑρχικήinetΗ Apple ανακοινώνει τους νικητές των App Store Awards 2022

Η Apple ανακοινώνει τους νικητές των App Store Awards 2022

Σήμερα, η Apple ανακοίνωσε τη λίστα με τους νικητές των φετινών βραβείων του App Store, καθώς και την κορυφή του πίνακα με τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που έχουν κατεβάσει περισσότερο οι χρήστες σε όλες τις κατηγορίες (δωρεάν και επί πληρωμή). Τα βραβεία αυτά περιλαμβάνουν εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, Apple Watch, Mac και Apple TV. Η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης BeReal κέρδισε το βραβείο εφαρμογής της χρονιάς για το iPhone, ενώ η εφαρμογή σημειώσεων GoodNotes 5 πήρε το βραβείο καλύτερης εφαρμογής για το iPad.

Δείτε επίσης: Η Apple καταργεί το app του ρωσικού social network VK από το App Store

Δείτε επίσης: Το πρόβλημα με τις διαφημίσεις του App Store πρόκειται να επιδεινωθεί

Το MacFamilyTree 10 της Synium Software GmbH, μια οπτική εφαρμογή εξερεύνησης του οικογενειακού δέντρου, αναγνωρίστηκε ως το κορυφαίο Mac app της χρονιάς, η υπηρεσία streaming Vix της TelevisaUnivision Interactive κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης εφαρμογής Apple TV για τη μετάδοση ιστοριών στην ισπανική γλώσσα και το Gentler Streak της Gentler Stories, ένα πρόγραμμα παρακολούθησης άσκησης και φυσικής κατάστασης, απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης εφαρμογής Apple Watch της χρονιάς.

Τα ετήσια βραβεία παιχνιδιών της Apple τίμησαν το Apex Legends Mobile της Electronic Arts ως το κορυφαίο παιχνίδι για iPhone και το Moncage της X.D. Network Inc. ως τον καλύτερο τίτλο παιχνιδιού για iPad.

Επίσης σε συνέχεια, η Apple ανακήρυξε την BeReal, μια κοινωνική εφαρμογή, ως την καλύτερη εφαρμογή της φετινής χρονιάς – μια έντονη διαφοροποίηση από τους νικητές των δύο τελευταίων ετών: Toca Life World (μια παιδική εφαρμογή) και WakeOut! (μια εφαρμογή γυμναστικής). Στην ανάρτηση στο blog της για την ανακοίνωση των βραβείων, η Apple περιέγραψε το Bereal ως μια εφαρμογή που παρέχει “μια αυθεντική ματιά στη ζωή της οικογένειας και των φίλων [των χρηστών]”.

Δείτε επίσης: Η Apple σταματά τα gambling ads από τις σελίδες προϊόντων του App Store

Οι εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις σε όλες τις κατηγορίες δωρεάν και επί πληρωμή κυκλοφόρησαν από την Apple για το έτος. Δείτε παρακάτω την σχετική λίστα:

Νικητές βραβείων App Store 2022

iPhone App της χρονιάς: BeReal, από την BeReal.

iPad App της χρονιάς: GoodNotes 5, από την Time Base Technology Limited.

app store

Mac App της χρονιάς: MacFamilyTree 10, from Synium Software GmbH.

app store

Apple TV App της χρονιάς:ViX, από την TelevisaUnivision Interactive, Inc.

Apple Watch App της χρονιάς:Gentler Streak, από την Gentler Stories LLC.

app store

Εδώ αν θέλετε μπορείτε να δείτε και την σχετική λίστα με τα παιχνίδια που κέρδισαν.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS