ΑρχικήgamingGod Of War Ragnarök Collector's Edition: Ο director δίνει το game που...

God Of War Ragnarök Collector’s Edition: Ο director δίνει το game που έλειπε

Ο director του God Of War Ragnarök βοηθά τους ιδιοκτήτες του Collector’s Edition να αποκτήσουν το παιχνίδι που λείπει.

Η Συλλεκτική Έκδοση (Collector’s Edition) των $200 του God Of War Ragnarök διατίθεται σε ένα χρυσό ανάγλυφο κουτί, με ένα αντίγραφο του σφυριού Mjölnir του Νορβηγού θεού Thor των 16 ιντσών, ένα σετ χαραγμένων dwarven ζαριών, downloadable cosmetics και πολλά άλλα. Αυτό το «και πολλά άλλα» θα ρουφήξει ιδανικά ένα μέρος από τον εκνευρισμό σας εάν, όπως ανέφεραν άλλοι αγοραστές, ανοίξετε το κουτί των $200 και συνειδητοποιήσετε ότι όχι μόνο δεν υπάρχει θήκη steelbook, αλλά δεν υπάρχει ούτε κωδικός παιχνιδιού.

Ο συνδυασμός θήκης steelbook και ψηφιακού κωδικού ήταν ήδη ενοχλητικός χωρίς αυτήν την προφανή κατασκευαστική γκάφα. Όταν το God Of War Ragnarök ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, με προσαρμοσμένα αντικείμενα και downloadable περιεχόμενο, αλλά χωρίς φυσικό παιχνίδι για να μπαίνει μέσα στην πολύ ακριβή θήκη του steelbook, ο Ian Walker έγραψε για το Kotaku ότι «φαίνεται ότι η βιομηχανία gaming γίνεται όλο και πιο εχθρική προς την ιδέα ιδιοκτησίας, κάτι που μπορεί να είναι ανησυχητικό καθώς οι παλαιότερες διαδικτυακές βιτρίνες καταργούνται σταδιακά».

Δείτε επίσης: God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις

God Of War Ragnarök Collector's Edition: Ο director δίνει το game που έλειπε
God Of War Ragnarök Collector’s Edition: Ο director δίνει το game που έλειπε

Έτσι, πληρώνετε παραπάνω για τα φυσικά αντίτυπα, για τις θήκες $200 και τα παιχνίδια $70, αλλά και πάλι μπορεί να μην πάρετε αυτό που θέλατε. Φαίνεται ότι τα περισσότερα προβλήματα του God Of War Ragnarök Collector’s Edition αφορούν τόσο την θήκη steelbook όσο και τον κωδικό παιχνιδιού, αλλά ένας χρήστης του Reddit, ο οποίος έκτοτε δημιούργησε τον λογαριασμό Twitter @HelpUsSMS αφιερωμένος αποκλειστικά στην αναζήτηση διόρθωσης και τη συλλογή παραδειγμάτων παρόμοιων προβλημάτων, έλαβε δύο κωδικούς για τα ίδια in game cosmetics αντί για έναν κωδικό cosmetics και έναν κωδικό παιχνιδιού. Και μέχρι στιγμής, η έλλειψη επείγουσας ανάγκης στις προσπάθειες της Sony να επιλύσει αυτά τα ζητήματα οδηγεί μόνο σε μεγαλύτερη απογοήτευση.

Σύμφωνα με όσους έλαβαν απάντηση, η βοήθεια της Sony λείπει. Ένας αγοραστής του God Of War Ragnarök Collector’s Edition, ο οποίος έλαβε επίσης λανθασμένα δύο κωδικούς cosmetics, δημοσίευσε στο Twitter ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών της Sony που έλεγε «δεν πουλάμε [τη Συλλεκτική Έκδοση] μόνοι μας. Ο έμπορος λιανικής είναι υπεύθυνος για αυτό.» Ωστόσο, άλλοι αγοραστές είπαν ότι, όταν ζήτησαν βοήθεια, οι έμποροι λιανικής τους έστειλαν μόνο τον σύνδεσμο προς τη σελίδα επικοινωνίας της Sony.

God Of War Ragnarök Collector's Edition: Ο director δίνει το game που έλειπε
God Of War Ragnarök Collector’s Edition: Ο director δίνει το game που έλειπε

Ενώ η Sony και οι έμποροι λιανικής της κυνηγούν ο ένας τον άλλον, ο director του Ragnarök, Cory Barlog, προφανώς παίρνει την αποκατάσταση στα χέρια του.

Δείτε επίσης: Το God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

«Λάβατε κάποια απάντηση ή κωδικό ακόμα;» λέει σε ένα DM που ανάρτησε ένας αγοραστής του God Of War Ragnarök Collector’s Edition στο Twitter. Στη συνέχεια παρέχει στον αγοραστή έναν κωδικό.

Ο Barlog και η Sony δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχολιασμό. Αλλά αν ο Barlog έχει ορίσει τον εαυτό του ως θεό των σχέσεων με τους πελάτες, υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει ένα άτομο για να λύσει ένα μεγάλο και δαπανηρό πρόβλημα παραγωγής.

«Δεν θέλω οι άνθρωποι να σκέφτονται μόνο και μόνο επειδή ο @corybarlog βοήθησε μερικούς από εμάς, ο αγώνας δεν έχει τελειώσει», έγραψε ο @HelpUsSMS στο Twitter στις 13 Νοεμβρίου. «Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που χρειάζονται τα παιχνίδια τους και είναι ευθύνη της @Sony/@AskPlayStation.»

Πηγή: kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS