ΑρχικήgamingGod of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις

God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις

Κάποια αντίτυπα του God of War Ragnarok Collector’s Edition δεν έχουν το παιχνίδι και σε ορισμένα PS5 bundles υπήρχε η PS4 έκδοση.

Ορισμένοι αγοραστές του God of War Ragnarok Collector’s Edition αναφέρουν ότι τα αντίγραφά τους έχουν παραληφθεί χωρίς τον υποσχόμενο ψηφιακό κωδικό λήψης για τα PS5 και PS4. Αντίθετα, τους έχουν αποσταλεί δύο μέρη από το μπόνους DLC content για το παιχνίδι που προσφέρει πανοπλίες χιονιού για τους Kratos και Atreus. Δεδομένου ότι το Collector’s Edition δεν περιλαμβάνει φυσικό δίσκο, οι αγοραστές παρόλο που έχουν μια από τις πιο ακριβές εκδόσεις του τίτλου, δεν μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι πραγματικά.

God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις
God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις

Δείτε επίσης: Το God of War game αποκτά τηλεοπτική εκπομπή

Παράλληλα, όσοι πήραν το bundle PS5 έχουν λάβει την έκδοση PS4 του παιχνιδιού αντί για την τρέχουσα έκδοση, παρά το φυλλάδιο «Redeem Code» που αναφέρει ευδιάκριτα ότι είναι για την έκδοση PS5. Ως αποτέλεσμα, όσοι έχουν τα bundles PS5 δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν επιπλέον 10 $ για να παίξουν την έκδοση PS5 του παιχνιδιού.

Οι αγοραστές της έκδοσης Jotnar αναφέρουν επίσης ζητήματα σχετικά με ένα steelbook που λείπει, με προβλήματα που τεκμηριώνονται σε έναν αποκλειστικό λογαριασμό Twitter που ονομάζεται GOW Collector’s Edition Mishap. Δύο αναφορές περιγράφουν ότι και οι δύο χρήστες προπαρήγγειλαν το God of War Ragnarok από το Target και ότι τους λείπει ο πολύ σημαντικός κωδικός λήψης.

Ο χρήστης του Twitter @Kabuuku δημοσίευσε: «Έλαβα τη συλλεκτική μου έκδοση του #GodofWarRagnarok λίγο νωρίτερα. Ο ψηφιακός κωδικός του κουπονιού ήταν για την πανοπλία χιονιού. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Παραγγέλθηκε μέσω του Target, αλλά δεν φτιάχνουν οι ίδιοι τις διαφορετικές εκδόσεις.» Ένα ξεχωριστό Reddit thread έχει επίσης δημιουργηθεί που αναφέρει το ζήτημα της λήψης δύο κωδικών DLC αντί για το God of War Ragnarok.

Διαβάστε επίσης: Αστείες αλήθειες για τους άνδρες gamers

God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις
God of War Ragnarok: Λείπει το game από συλλεκτικές εκδόσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι λάτρεις των τίτλων της Sony απογοητεύονται από τις συλλεκτικές εκδόσεις της. Όταν το The Last of Us: Part I’s Firely Edition στάλθηκε στους πελάτες, συσκευάστηκε πολύ ελαφρά και έτσι πολλά αντίτυπα έφτασαν κατεστραμμένα.

Το God of War Ragnarok Collector’s Edition πωλείται για 179,99 £/199,99 $, ενώ το Jotnar Edition για 229,99 £/259,99 $. Συνειδητοποιώντας σημαντική αύξηση της τιμής σε σχέση με τις βασικές εκδόσεις PS5 και PS4, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί οι πελάτες έχουν απογοητευτεί από την έλλειψη του πραγματικού παιχνιδιού στην έκδοση που έχουν αποσταλεί.

Πηγή: pushsquare.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS