ΑρχικήUpdatesΤο TikTok προσθέτει νέους κανόνες για λογαριασμούς πολιτικών

Το TikTok προσθέτει νέους κανόνες για λογαριασμούς πολιτικών

Το TikTok προσθέτει νέους κανόνες για λογαριασμούς που ανήκουν σε πολιτικούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους και πολιτικά κόμματα ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών. Η εταιρεία λέει ότι θα απαιτήσει από αυτούς τους λογαριασμούς να περάσουν από μια «υποχρεωτική» διαδικασία επαλήθευσης και θα τους περιορίσει από την πρόσβαση σε διαφημίσεις και άλλες λειτουργίες που δημιουργούν έσοδα.

Δείτε επίσης: TikTok: Mόλις κυκλοφόρησε έναν BeReal κλώνο, τo TikTok Now

Ο αλγόριθμος TikTok κατευθύνει τους χρήστες σε fake news για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δείτε επίσης: TikTok: Αρνείται ισχυρισμούς για παραβίαση και κλοπή δεδομένων

Μέχρι τώρα, η επαλήθευση για πολιτικούς και άλλους αξιωματούχους ήταν εντελώς προαιρετική. Αλλά αυτό αλλάζει τώρα, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς το TikTok προετοιμάζεται για τις ενδιάμεσες εκλογές αυτό το φθινόπωρο. Σε μια ανάρτηση, η εταιρεία λέει ότι η ενημέρωση έχει σκοπό να τη βοηθήσει να επιβάλει τους κανόνες της, οι οποίοι απαγορεύουν την πολιτική διαφήμιση κάθε είδους, με μεγαλύτερη συνέπεια.

Με την επαλήθευση των λογαριασμών τους, το TikTok θα μπορεί να αποκλείει την πρόσβαση πολιτικών και πολιτικών κομμάτων στα διαφημιστικά εργαλεία της πλατφόρμας ή σε άλλες λειτουργίες που παράγουν έσοδα, όπως το tipping. Οι λογαριασμοί θα αποκλείονται επίσης από πληρωμές από το ταμείο δημιουργών της εταιρείας και από λειτουργίες αγορών εντός εφαρμογής.

Η TikTok λέει ότι σχεδιάζει επίσης να προσθέσει περαιτέρω περιορισμούς που θα εμποδίσουν τους πολιτικούς και τα πολιτικά κόμματα να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να ζητήσουν συνεισφορές εκστρατειών ή άλλες δωρεές, ακόμη και σε εξωτερικούς ιστότοπους. Αυτή η πολιτική, η οποία θα τεθεί σε ισχύ “τις επόμενες εβδομάδες”, θα απαγορεύει τα βίντεο που κατευθύνουν τους θεατές σε ιστότοπους συγκέντρωσης χρημάτων τρίτων. Σημαίνει επίσης ότι δεν θα επιτρέπεται στους πολιτικούς να δημοσιεύουν βίντεο που ζητούν δωρεές.

Δείτε επίσης: TikTok Android: Ευπάθεια επέτρεπε την παραβίαση λογαριασμών

Οι νέες πολιτικές είναι το πιο πρόσφατο κομμάτι της στρατηγικής του TikTok για προετοιμασία για τις ενδιάμεσες εκλογές. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία ενός Elections Center εντός εφαρμογής για να τονίσει τους πόρους ψηφοφορίας και τις λεπτομέρειες σχετικά με τους τοπικούς αγώνες.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS