ΑρχικήUpdatesΤα full screen widgets θα έρθουν σε ένα μελλοντικό update Windows 11

Τα full screen widgets θα έρθουν σε ένα μελλοντικό update Windows 11

Μια καλύτερη προβολή για τα widgets σας στα Windows 11 επιτυγχάνεται επιτέλους χάρη σε μια πρόσφατη έκδοση Insider που είναι διαθέσιμη για λήψη.

Δείτε επίσης: Windows 11: Ποια προβλήματα διορθώνει η ενημέρωση KB5017328

Εάν είστε μέλος του προγράμματος Windows Insider στο κανάλι προγραμματιστών (το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ενημερώσεις των Windows 11 που αποτελούνται από λειτουργίες που βρίσκονται σε δοκιμή), μπορείτε να δοκιμάσετε μια νέα προβολή των widgets όπου καλύπτουν το desktop σας στο build 25201.

Δείτε επίσης: Windows 11 22H2: Νέες δυνατότητες έρχονται αργότερα αυτόν τον μήνα

Τα widgets είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή, καθώς η Google και η Apple τα εφαρμόζουν με νέους και διαφορετικούς τρόπους για να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά. Προς το παρόν, η σειρά iPhone 14 τα παρουσιάζει ως κύριο χαρακτηριστικό στην οθόνη κλειδώματος, αλλά υπάρχουν πολλές αναξιοποίητες δυνατότητες στα desktop PCs, κάτι που η Apple δεν έχει κάνει ακόμη στο macOS Ventura.

Αυτός είναι πιθανότατα ο λόγος που βλέπουμε τα widgets να βελτιώνονται στα Windows 11, όχι μόνο για να φτάσουν εκεί πρώτα αλλά για να γίνει και με τρόπο που να έχει νόημα για το λειτουργικό σύστημα σε desktop και laptop.

Τα widgets στα Windows υπάρχουν από τα Windows Vista, όταν ονομάζονταν «Gadgets». Τελικά, εγκαταλείφθηκαν από τη Microsoft μόλις έφτασαν τα Windows 8 καθώς δεν ήταν πολύ λειτουργικά.

Windows 11 widgets

Από ότι φαίνεται τα widgets θα επιστρέψουν στα Windows 11 με την επερχόμενη σημαντική ενημέρωση. Είναι ενδεικτικό ότι η Microsoft εργάζεται ήδη για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας και της εμφάνισής τους των widgets. Καθώς το macOS Ventura έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο χωρίς καμία βελτίωση στα widgets στο Mac, είναι μια ευκαιρία για τη Microsoft να ορίσει τα πρότυπα για τον τρόπο λειτουργίας των widgets σε έναν υπολογιστή.

Δείτε επίσης: Τι θα συμβεί μετά την κυκλοφορία του Windows 11 2022 Update

Αυτή η διευρυμένη προβολή θα σας βοηθήσει να το αποδείξετε περαιτέρω, ειδικά πώς οι βελτιώσεις στο

Ομολογουμένως, μπορεί να δούμε αυτή τη δυνατότητα να καθυστερεί για μια μελλοντική ενημέρωση, όπως η έκδοση “Moment”, αλλά είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε ήδη πρόοδο για τα widgets και ότι η Microsoft δεν είναι διατεθειμένη να τα αφήσει ξανά στην άκρη.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS