ΑρχικήinetΗ Βραζιλία έχει τα πιο ακριβά AirPods Pro 2 στον κόσμο

Η Βραζιλία έχει τα πιο ακριβά AirPods Pro 2 στον κόσμο

Η Βραζιλία κατέχει την πρώτη θέση του ακριβότερου μέρους για την αγορά των νέων μοντέλων AirPods Pro 2, καθώς η τιμή εκεί μπορεί να είναι περισσότερο από διπλάσια από τη φθηνότερη διαθέσιμη τιμή σε άλλες χώρες.

Δείτε επίσης: Η Apple παρουσίασε τα iPhone 14, νέα μοντέλα Apple Watch & AirPods Pro 2

AirPods Pro 2

Οι τιμές που χρεώνει η Apple στον ιστότοπό της για τα AirPods Pro 2 σε κάθε περιοχή, παρουσιάστηκαν από το Nukeni. Η δημοσίευση εξήγησε ότι όλοι οι φόροι περιλαμβάνονται στην τελική τιμή του AirPods Pro 2. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορετικές ετικέτες τιμών στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπως εξηγείται παρακάτω:

Οι χώρες στις οποίες προστήθενται φόροι είναι οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς έχουν διαφορετικούς φορολογικούς συντελεστές ανάλογα με το πού πραγματοποιείτε μία αγορά, επομένως εμφανίζονται δύο τιμές, μία για το προϊόν που αγοράστηκε στην τοποθεσία με τον χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή και μία για το προϊόν που αγοράστηκε στην τοποθεσία με τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή. Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες που χρησιμοποιούνται για τη μετατροπή νομισμάτων ενημερώνονται καθημερινά, επομένως οι τιμές που εμφανίζονται εδώ αλλάζουν καθημερινά.

Δείτε ακόμα: Οι επισκευές Apple Watch Ultra είναι πανάκριβες χωρίς AppleCare

Αυτά είναι τα πέντε φθηνότερα μέρη για να αγοράσετε το νέο AirPods Pro 2:

Χονγκ Κονγκ: 235,56 $

Ταϊβάν: 242,67 $

Μαλαισία: 244,33 $

Ταϊλάνδη: 247,58 $

Ηνωμένες Πολιτείες: 249,00 $

Βραζιλία

Από την άλλη πλευρά, αυτές είναι οι πέντε περιοχές που πρέπει να αποφύγετε όταν αγοράζετε τα νέα ασύρματα ακουστικά:

Βραζιλία: 504,87 $

Ινδία: 337,70 $

Ουγγαρία: 316,35 $

Δανία: 310,52 $

Πολωνία: 310,01 $

Δείτε επίσης: Δύο δημοφιλείς προπονητές του Apple Fitness+ αποχωρούν από την υπηρεσία

Όπως πάντα, είναι εντυπωσιακό πόσο πιο ακριβό είναι να αγοράσεις ένα νέο προϊόν στη Βραζιλία σε σύγκριση με άλλες χώρες. Συγκρίνοντας τη Βραζιλία και την Ινδία, υπάρχει μια διαφορά 160 $. Ενώ η Τουρκία έχει τα πιο ακριβά μοντέλα iPhone 14, το AirPods Pro 2 στη χώρα κοστίζει 296,13 δολάρια, περίπου 60 δολάρια πιο ακριβό από ό,τι στο Χονγκ Κονγκ.

Αυτό το προϊόν βρίσκεται ήδη σε προπώληση σε πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο και σε ορισμένες από αυτές, τα AirPods Pro 2 θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS