Αρχικήbusiness5 red flags σε αγγελίες εργασίας στον τομέα τεχνολογίας

5 red flags σε αγγελίες εργασίας στον τομέα τεχνολογίας

Οι αγγελίες εργασίας στον τομέα τεχνολογίας μπορεί συχνά να είναι παραπλανητικές. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένα red flags τα οποία δεν πρέπει να αγνοήσετε όταν διαβάζετε αγγελίες εργασίας.

Δείτε επίσης: Τι σημαίνουν οι κανονισμοί crypto για τις επιχειρήσεις τεχνολογίας;

red flags

1. Περίεργη περιγραφή εργασίας

Εάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε με σαφήνεια την περιγραφή μίας θέσης εργασίας ή εάν ο τίτλος και οι ευθύνες δεν ταιριάζουν, αυτό είναι σημάδι μιας εταιρείας χωρίς σαφή εστίαση ή μελλοντικό σχεδιασμό. Σημαίνει επίσης ότι ο ρόλος σας δεν θα καθοριστεί σωστά και μπορεί να μην σας ικανοποιήσει.

2. Μια λίστα γενικών αρμοδιοτήτων

Εάν μερικά από τα καθήκοντα είναι εκτός του πεδίου αυτού που θα περίμενε κανείς κανονικά ή αν φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνετε εργασίες που δεν είναι αρμοδιότητά σας, σκεφτείτε το δύο φορές. Σημαίνει είτε ότι ο εργοδότης δεν ξέρει πραγματικά τι ψάχνει, είτε περιμένει πάρα πολλά από εκείνον που θα πάρει τη θέση.

Δείτε ακόμα: Οι εργαζόμενοι είναι απογοητευμένοι με την ανεπαρκή τεχνολογία στο χώρο εργασίας

3. Υπερχρησιμοποίηση φράσεων

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι εταιρείες τεχνολογίας λατρεύουν τα τσιτάτα και είναι εύκολο για το μάτι σας να τις προσπεράσει. Αν δείτε οποιονδήποτε συνδυασμό των παρακάτω, σκεφτείτε το δύο φορές. «Ό,τι κι αν χρειαστεί», «Δεν υπάρχουν δύο μέρες ίδιες» ή «πρέπει να είναι πρόθυμοι να αλλάξουν λωρίδες ή κατευθύνσεις γρήγορα» και το πανταχού παρόν, «γρήγορο περιβάλλον εργασίας» μπορεί να σημαίνει ότι η καθημερινότητα είναι χαοτική και η λήψη ρεπό μπορεί να είναι κάτι που δεν υφίσταται.

αγγελίες

4. Γρήγορη εκμάθηση

Αν δείτε “Αυτοεκκίνηση“, “Γρήγορη εκμάθηση” ή “Δυνατότητα διαχείρισης του χρόνου σας“, αυτό που σημαίνει πραγματικά σε αυτό το πλαίσιο είναι ότι δεν θα σας δοθεί μεγάλη κατεύθυνση, θα πρέπει να τα καταλάβετε όλα μόνοι σας και ο φόρτος εργασίας σας θα είναι τόσο έντονος που θα τον διαχειρίζεστε μέχρι τη νύχτα, κάθε βράδυ.

Δείτε επίσης: Ε.Ε.: Υποχρεωτική νέα τεχνολογία που θα εμποδίζει την οδήγηση πάνω από το όριο ταχύτητας

5. Ύπουλη τακτική

Αν δεν πρόκειται για μια διευθυντική θέση, όπου θα διευθύνετε μια ομάδα και θα παρέχετε σχόλια στο προσωπικό, αυτό αποτελεί red flag. Ουσιαστικά σημαίνει ότι η εταιρεία θα περιμένει από εσάς να διαχειριστείτε τους συναδέλφους σας και να παρέχετε σχόλια και καθοδήγηση πάνω από την πραγματική εργασία σας, αλλά δεν θα σας πληρώσει μισθό διοίκησης για να το κάνετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS