ΑρχικήinetApple προς εταιρικούς υπαλλήλους: Δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα

Apple προς εταιρικούς υπαλλήλους: Δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα

Η Apple καταργεί τις απαιτήσεις για μάσκα για εταιρικούς υπαλλήλους στις «περισσότερες τοποθεσίες», σύμφωνα με ένα εσωτερικό email από την ομάδα απόκρισης COVID-19, που έλαβε το The Verge.

Δείτε επίσης: Η μέση τιμή των iPhone 14 και Apple Watches φαίνεται ότι πρόκειται να αυξηθεί

«Μη διστάσετε να συνεχίσετε να φοράτε μάσκα προσώπου εάν αισθάνεστε πιο άνετα να το κάνετε», αναφέρει το email. «Επίσης, σεβαστείτε την απόφαση κάθε ατόμου να φοράει μάσκα ή όχι».

Αυτό συμβαίνει καθώς οι λοιμώξεις από τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνονται με τις υποπαραλλαγές BA.4 και BA.5 της παραλλαγής omicron να αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 90 τοις εκατό των μολύνσεων, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Google και Apple υπό έρευνα για scam crypto apps στα καταστήματα εφαρμογών

Αυτές οι υποπαραλλαγές έχουν σημαντικές μεταλλάξεις από τις παλαιότερες παραλλαγές της omicron και η προστασία από τα εμβόλια μειώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Apple

Διαβάστε παρακάτω το email της Apple:

Γράφουμε για να μοιραστούμε μια ενημέρωση για τα τρέχοντα πρωτόκολλά μας. Υπό το φως των τρεχουσών συνθηκών, η χρήση μάσκας προσώπου δεν θα απαιτείται πλέον στις περισσότερες τοποθεσίες. Όπως πάντα, ελέγχετε τακτικά το Welcome Forward για συγκεκριμένες απαιτήσεις για την τοποθεσία σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

Αναγνωρίζουμε ότι οι προσωπικές συνθήκες του καθενός είναι διαφορετικές. Μη διστάσετε να συνεχίσετε να φοράτε μάσκα προσώπου εάν νιώθετε πιο άνετα να το κάνετε. Επίσης, σεβαστείτε την απόφαση κάθε ατόμου να φορά μάσκα ή όχι.

Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για να υποστηρίξετε τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας της Apple για τον COVID-19.

Δείτε επίσης: Η Apple έχει 860 εκατομμύρια paid subscribers σε όλες τις υπηρεσίες

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS