ΑρχικήinetMusk κατηγορεί το Twitter: Δεν με ενημερώνει για τα fake accounts

Musk κατηγορεί το Twitter: Δεν με ενημερώνει για τα fake accounts

Ο Elon Musk κατηγόρησε το Twitter ότι «αντιστάθηκε και εμπόδισε» το δικαίωμά του να μάθει πληροφορίες σχετικά με τα fake accounts στην πλατφόρμα. Σε επιστολή του στο Twitter, ένας δικηγόρος του Musk το χαρακτήρισε «σαφή ουσιαστική παραβίαση» των όρων της συμφωνίας συγχώνευσής τους. Ο Musk διατηρεί το δικαίωμα να μην ολοκληρώσει τη συμφωνία, έγραψε ο δικηγόρος.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk έχει «σούπερ κακό προαίσθημα» για την οικονομία

Ο Elon Musk κατηγόρησε το Twitter ότι «αντιστάθηκε και εμπόδισε» το δικαίωμά του σε πληροφορίες σχετικά με ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα, αποκαλώντας το ως «σαφή ουσιαστική παραβίαση» των όρων της συμφωνίας συγχώνευσής τους σε επιστολή προς την εταιρεία τη Δευτέρα.

Δείτε επίσης: Elon Musk στους υπάλληλους της Tesla: Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε

“Ο κύριος Musk επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων που προκύπτουν από αυτό, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να μην ολοκληρώσει τη συναλλαγή και του δικαιώματός του να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης», αναφέρει η επιστολή, που υπογράφεται από τον δικηγόρο Mike Ringler.

Οι μετοχές του Twitter υποχώρησαν κατά 5% στις προκαταρκτικές συναλλαγές τη Δευτέρα.

Musk Twitter

Ο Musk τον περασμένο μήνα δημοσιεύσε στο Twitter ότι η αγορά της εταιρείας 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων δεν θα προχωρήσει μέχρι να έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των fake accounts στην υπηρεσία. Ορισμένοι αναλυτές ερμήνευσαν την κίνηση ως διαπραγματευτική τακτική για χαμηλότερη τιμή.

Δείτε επίσης: Hackers χρησιμοποιούν deep fake videos του Elon Musk σε crypto απάτη

Είπε ότι η ομάδα του θα έκανε μια τυχαία δειγματοληψία για να υπολογίσει τον αριθμό των fake accounts, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter εξήγησε αργότερα ότι θα ήταν απαραίτητες μη δημόσιες πληροφορίες για να γίνει ακριβής καταμέτρηση. Τα στελέχη του Twitter είπαν στο προσωπικό ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα» , όπως ισχυρίστηκε ο Musk, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Στην επιστολή της Δευτέρας, ο δικηγόρος του Musk έγραψε ότι η συμφωνία συγχώνευσης απαιτεί από το Twitter να παρέχει τα δεδομένα που ζήτησε ο Musk για να μπορέσει να προχωρήσει η συμφωνία.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS