ΑρχικήinetElon Musk στους υπάλληλους της Tesla: Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε

Elon Musk στους υπάλληλους της Tesla: Επιστρέψτε στο γραφείο ή παραιτηθείτε

Ο Elon Musk ζήτησε από όλους τους υπαλλήλους της Tesla να σταματήσουν την εξ αποστάσεως εργασία και να επιστρέψουν στο γραφείο, διαφορετικά να φύγουν από την εταιρεία.

tesla γραφείο

Δείτε επίσης: Hackers χρησιμοποιούν deep fake videos του Elon Musk σε crypto απάτη

Όπως κάθε άλλη εταιρεία, η Tesla έχει επιτρέψει την εξ αποστάσεως εργασία από τότε που χτύπησε η πανδημία του COVID-19 το 2020.

Καθώς η πανδημία υποχωρεί, αυτές οι εταιρείες επανεξετάζουν τις πολιτικές τους για την εξ αποστάσεως εργασία. Πολλοί από αυτούς κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι εργαζόμενοι είναι αρκετά παραγωγικοί όταν εργάζονται εξ αποστάσεως και αποφάσισαν να επιτρέψουν στους εργαζόμενους να συνεχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως. Άλλοι έχουν δώσει κίνητρα στους υπαλλήλους να επιστρέψουν στο γραφείο.

Τώρα είναι η σειρά της Tesla και η εταιρεία σίγουρα εμπίπτει στην τελευταία κατηγορία.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση – Τι λέει ο ίδιος;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Elon Musk χθες έστειλε μια σειρά από email που βασικά ζητά από τους υπαλλήλους να επιστρέψουν στο γραφείο ή να φύγουν από την εταιρεία:

Η απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πλέον αποδεκτή. Όποιος εύχεται ότι θα συνεχίσει την απομακρυσμένη εργασία κάνει λάθος και θα πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο για τουλάχιστον (και εννοώ *minimum*) 40 ώρες την εβδομάδα ή να φύγει από την Tesla. Αυτό είναι λιγότερο από ό,τι ζητάμε από τους εργάτες του εργοστασίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, αλλά θα τις εξετάσει και θα τις εγκρίνει ο ίδιος, κάτι που είναι ένας έξυπνος τρόπος οι υπάλληλοι να μην ζητήσουν να εξαιρεθούν.

Σε ένα επόμενο email, ο Musk υπενθύμισε στους υπαλλήλους ότι εκείνος έχει κοιμηθεί στο εργοστάσιο:

Όσο πιο senior είσαι, τόσο πιο ορατή πρέπει να είναι η παρουσία σου. Αυτός είναι ο λόγος που έζησα τόσο πολύ στο εργοστάσιο – έτσι ώστε όλοι να έχουν την δυνατότητα να με δουν να δουλεύω δίπλα τους. Αν δεν το είχα κάνει αυτό, η Tesla θα είχε χρεοκοπήσει εδώ και καιρό.

Δείτε επίσης: Twitter: Ο Elon Musk λέει ότι η εξαγορά με χαμηλότερη τιμή δεν αποκλείεται

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκε στις εταιρείες που εξακολουθούν να επιτρέπουν την εξ αποστάσεως εργασία: Υπάρχουν εταιρείες που συνεχίζουν την εξ αποστάσεως εργασία, αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν ένα υπέροχο νέο προϊόν; Έχει περάσει καιρός.

Το email δεν ανέφερε προθεσμία μέχρι την οποία πρέπει να εφαρμοστούν οι οδηγίες του Musk προς το προσωπικό, επομένως είναι πιθανό ότι οι οδηγίες να τεθούν σε ισχύ αμέσως.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS