ΑρχικήUpdatesMicrosoft Defender for Business: Standalone version διαθέσιμη για όλους

Microsoft Defender for Business: Standalone version διαθέσιμη για όλους

Η Microsoft λέει ότι μια standalone version του Microsoft Defender for Business γίνεται διαθέσιμη σε όλους και επιτρέπει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προστατευτούν αποτελεσματικά από γνωστές κυβερνοαπειλές.

Η Microsoft ερεύνησε περισσότερες από 150 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο του 2022 για να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες ασφάλειας αυτών των επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης: Η υπηρεσία αναμετάδοσης SMTP Google στέλνει phishing emails

Το μεγαλύτερο ποσοστό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δήλωσαν ότι οι κυβερνοαπειλές γίνονται όλο και μεγαλύτερος κίνδυνος. Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων έχουν παραβιαστεί το τελευταίο διάστημα γι’ αυτό έχουν λόγους να ανησυχούν.

Το Microsoft Defender for Business έχει σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με έως και 300 υπαλλήλους που χρειάζονται προστασία από επιθέσεις malware, phishing και ransomware σε συσκευές Windows, macOS, iOS και Android.

Η Microsoft πιστεύει στην ασφάλεια για όλους. Είμαστε περήφανοι που υλοποιούμε περαιτέρω αυτό το όραμα σήμερα“, δήλωσε η Vasu Jakkal, στέλεχος της Microsoft.

Με το GA του Defender for Business, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα λάβουν μεγαλύτερη προστασία με απλοποιημένη ασφάλεια για να μπορούν να προστατευτούν καλύτερα, να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται σε απειλές“.

Το Microsoft Defender for Business ξεκίνησε να κυκλοφορεί σε πελάτες του Microsoft 365 Business Premium παγκοσμίως από την 1η Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Οι μέτοχοι της Activision Blizzard δέχονται την εξαγορά από την Microsoft

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Microsoft, οι πελάτες μπορούν τώρα να λάβουν το Defender for Business ως standalone license απευθείας από τα Microsoft και Microsoft Partner Cloud Solution Provider (CSP) channels με 3 $ ανά χρήστη, ανά μήνα.

Defender for Business μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Defender for Business διαθέτει ένα wizard-driven setup και ενεργοποιεί επίσης όλες τις συνιστώμενες πολιτικές ασφαλείας για οργανισμούς που δεν διαθέτουν μια ειδική ομάδα ασφαλείας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Microsoft Defender for Business για μικρομεσαίες επιχερήσεις, περιλαμβάνουν:

  • Απλοποιημένο deployment και διαχείριση για διαχειριστές IT που μπορεί να μην έχουν την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσουν το εξελισσόμενο τοπίο απειλών.
  • Προστασία από ιούς και endpoint detection και response για τον εντοπισμό και την απόκριση σε εξελιγμένες επιθέσεις με behavioral monitoring.
  • Αυτοματοποιημένη έρευνα και αποκατάσταση, ώστε να μπορούν οι πελάτες να αντιδρούν γρήγορα σε απειλές.
  • Διαχείριση απειλών και ευπαθειών που ειδοποιεί προληπτικά τους χρήστες για αδυναμίες και εσφαλμένες ρυθμίσεις στο λογισμικό.
  • Microsoft 365 Lighthouse integration με το Microsoft Defender for Business για παρόχους υπηρεσιών IT για την προβολή συμβάντων ασφαλείας μεταξύ πελατών, με πρόσθετες δυνατότητες.

Δείτε επίσης: Διαρροή δεδομένων Ελλήνων φοιτητών: Ευπάθεια στο UniverSIS!

Η Microsoft είπε ότι σχεδιάζει επίσης να προσθέσει υποστήριξη για servers αργότερα μέσα στη χρονιά.

Τον Νοέμβριο, η Microsoft ανακοίνωσε αυτή τη νέα λύση ασφαλείας στο Microsoft Ignite 2021, μετά από αύξηση 300% στις επιθέσεις ransomware κατά τη διάρκεια του 2020. Οι περισσότερες από αυτές τις επιθέσεις είχαν επηρεάσει άμεσα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πηγή: Bleeping Computer

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS