ΑρχικήsecurityPixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας

Pixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας

Η σειρά Pixel 6 φαίνεται να υποφέρει από ένα ακόμα bug που επηρεάζει τις τηλεφωνικές κλήσεις. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες δεν βλέπουν ούτε μια ειδοποίηση αναπάντητης κλήσης στο τηλέφωνό τους και ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις απορρίπτονται αυτόματα. Παρ’όλα αυτά η Google δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει το πρόβλημα και η επιδιόρθωση μάλλον θα αργήσει.

Η σειρά Google Pixel 6 δεν φαίνεται να ξεμένει ποτέ από bugs και το τελευταίο φαίνεται να αποτελεί σημαντική πηγή ανησυχίας, ειδικά αν βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό σε τηλεφωνικές κλήσεις κατά την διάρκεια της μέρας. Η συσκευή προφανώς απορρίπτει κλήσεις τυχαία εν αγνοία σας.

Pixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας
Pixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας

Σύμφωνα με έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών που εκφράζουν τα παράπονά τους στο Reddit, τα Pixel 6 και 6 Pro απορρίπτουν αυτόματα ορισμένες τηλεφωνικές κλήσεις από τις αποθηκευμένες επαφές τους χωρίς καν να ειδοποιούνται οι συσκευές τους λόγω του bug (μέσω Phone Arena).

Δείτε επίσης: Google Chrome: Έκτακτη ενημέρωση για τη διόρθωση zero-day bug

Είναι ένα ιδιαίτερα ενοχλητικό bug στο Pixel 6 και Pixel 6 Pro, επειδή μπορεί να χάνετε σημαντικές κλήσεις από έναν γιατρό, για παράδειγμα, όπως βίωσε ένας Redditor. Οι τηλεφωνικές κλήσεις, σύμφωνα με αυτόν τον χρήστη, πηγαίνουν απευθείας στον αυτόματο τηλεφωνητή χωρίς να κουδουνίζει η συσκευή.

Αυτό που κάνει τα πράγματα χειρότερα είναι η έλλειψη της ειδοποίησης της αναπάντητης κλήσης. Προς έκπληξη των επηρεαζόμενων χρηστών, το αρχείο καταγραφής κλήσεων εμφανίζει ένα ιστορικό απόπειρας κλήσεων που επισημάνθηκαν ως απορριφθείσες, παρά το γεγονός ότι καμία τηλεφωνική κλήση δεν «έφτασε» στην οθόνη τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα παραμένει ακόμη και μετά την απενεργοποίηση κάθε πιθανής ρύθμισης που θα μπορούσε να επηρεάσει τις τηλεφωνικές κλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας Do not disturb και των κλήσεων Wi-Fi.

Pixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας
Pixel 6 bug: Απορρίπτονται αυτόματα ορισμένες κλήσεις εν αγνοία σας

Δείτε επίσης: CISA σε οργανισμούς: Διορθώστε το WatchGuard bug

Φαίνεται ότι αυτό το σφάλμα των κλήσεων στο Pixel 6/Pixel 6 Pro ταλαιπωρεί τους κατόχους των καλύτερων τηλεφώνων Android της Google από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όπως αποδεικνύεται από αυτό το προηγούμενο thread του Reddit.

Ο κολοσσός της αναζήτησης συνεχίζει να μην αναγνωρίζει το bug και επί του παρόντος δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη λύση.

Πηγή: androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS