ΑρχικήUpdatesApple Studio Display θέμα: Κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν firmware update

Apple Studio Display θέμα: Κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν firmware update

Ορισμένοι ιδιοκτήτες του νέου Apple Studio Display αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν προσπαθούν να ενημερώσουν την πιο πρόσφατη οθόνη της Apple στο πιο πρόσφατο firmware της, με αποτέλεσμα ορισμένοι πελάτες να ενημερώνονται από το support της Apple να φέρουν την οθόνη τους για επισκευή σε ένα Apple Store ή σε εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής.

Δείτε επίσης: Η Apple ξεκινά την παραγωγή του iPhone 13 στην Ινδία

Apple Studio Display

Δείτε επίσης: Apple iWork 12.0: Νέες δυνατότητες σε Pages, Numbers και Keynote

Το ζήτημα έχει επηρεάσει έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών στο φόρουμ υποστήριξης της Apple. Όταν επιχειρούν την ενημέρωση, οι χρήστες λαμβάνουν ένα μήνυμα που αναφέρει “Δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση του firmware του Apple Studio Display. Δοκιμάστε ξανά σε μία ώρα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών Apple”. Στη συνέχεια, οι επόμενες προσπάθειες αποτυγχάνουν, ακόμη και αν το connecting γίνεται μέσω άλλου υπολογιστή.

Apple Studio Display

Δείτε επίσης: Μήνυση στην Apple γιατί δεν πληρώνει το προσωπικό κάθε εβδομάδα

Το Studio Display ξεκινά με επικρίσεις για τον ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, τη σχετικά υψηλή τιμή και τη μέτρια κάμερα web. Η Apple υποσχέθηκε να επιδιορθώσει την κάμερα μέσω firmware update, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο χρονοδιάγραμμα. Το Studio Display συσκευάζει ένα τσιπ A13 Bionic (το ίδιο με το iPhone 11) και εκτελεί μια πλήρη έκδοση του iOS 15.4. Ως εκ τούτου, οι διορθώσεις φτάνουν ως μέρος μιας ενημέρωσης iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να την ενημερώσουν μέσω των System Preferences στο macOS.

Τα firmware updates Apple Studio Display πλέον λειτουργούν
Το firmware update έκδοση 15.4 πλέον λειτουργεί – αν και εξακολουθεί να μην επιλύει το πρόβλημα ποιότητας εικόνας της κάμερας web. Η Apple λέει ότι αυτό θα ακολουθήσει.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS