ΑρχικήReviewsΗ Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone SE 2022: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Η Apple ανακοίνωσε το νέο iPhone SE 2022: Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Η Apple αποκάλυψε το iPhone SE 2022, το νέο iPhone που έρχεται με εμβληματικό σχεδιασμό και εξαιρετικές δυνατότητες, σε πολύ προσιτή τιμή. Σύμφωνα με την Apple, ο σχεδιασμός μαζί με το iOS 15 προσφέρουν μια καταπληκτική εμπειρία χρήστη. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ενώ η διαθεσιμότητα ξεκινά στις ΗΠΑ την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Το iPhone SE ήταν μια απίστευτα δημοφιλής επιλογή στους υπάρχοντες χρήστες μας και στους νέους πελάτες iPhone, χάρη στον εμβληματικό σχεδιασμό, την εξαιρετική απόδοση και την προσιτή τιμή του. Φέτος κατασκευάσαμε το πιο ισχυρό και ανθεκτικό iPhone SE που έχουμε φτιάξει μέχρι σήμερα, με καλύτερη διάρκεια μπαταρίας χάρη στο A15 Bionic, το ίδιο chip που χρησιμοποιείται και στη σειρά iPhone 13“, δήλωσε η Kaiann Drance, αντιπρόεδρος της Apple για το Worldwide iPhone Product Marketing. “Και με το 5G, το iPhone SE προσφέρει στους χρήστες ταχύτερα uploads και downloads, video streaming υψηλότερης ποιότητας, αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο σε εφαρμογές και πολλά άλλα. Η παροχή τελευταίας γενιάς τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης σε αυτή την τιμή είναι κάτι που μόνο η Apple μπορεί να κάνει“.

Δείτε επίσης: Η Apple κατακρίθηκε για υποκρισία ενώ «γιόρταζε την Ημέρα της Γυναίκας»

iPhone SE 2022

Εμβληματικός σχεδιασμός με οθόνη 4,7 ιντσών

Το iPhone SE είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό και όμορφο και διαθέτει σχεδιασμό από αλουμίνιο και γυαλί. Διαθέτει το πιο σκληρό γυαλί που έχει υπάρξει σε smartphone. Έχει λάβει υψηλή βαθμολογία ως προς την ανθεκτικότητά του στο νερό και τη σκόνη. Το iPhone SE διαθέτει το γνωστό Home button και Touch ID.

A15 Bionic chip

Το ARM-based system on a chip (SoC) της Apple προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις και δυνατότητες στο iPhone. Σύμφωνα με την εταιρεία, το chip κάνει σχεδόν κάθε εμπειρία καλύτερη, από την εκκίνηση εφαρμογών μέχρι τον χειρισμό απαιτητικών tasks. Το A15 Bionic διαθέτει ισχυρή CPU 6 πυρήνων, με δύο πυρήνες high-performance και τέσσερις πυρήνες high-efficiency, καθιστώντας το iPhone SE έως και 1,8 φορές ταχύτερο από το iPhone 8. Ιδανικό για φωτογραφίες, παιχνίδια και εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας.

Δείτε επίσης: Η Apple σταματά την πώληση προϊόντων της στη Ρωσία

Έχοντας ως στόχο την αποτελεσματικότητα, το A15 Bionic λειτουργεί σε συνδυασμό με το battery chemistry τελευταίας γενιάς για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone SE. Το νέο τηλέφωνο υποστηρίζει ασύρματη και γρήγορη φόρτιση.

Καλύτερες δυνατότητες κάμερας

Το iPhone SE διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κάμερας που τροφοδοτείται από το A15 Bionic, και προσφέρει απίστευτα πλεονεκτήματα, όπως τα Smart HDR 4, Photographic Styles, Deep Fusion και Portrait mode. Το Smart HDR 4 χρησιμοποιεί έξυπνη τμηματοποίηση για να εφαρμόζει διαφορετικές ρυθμίσεις για το χρώμα, τις αντιθέσεις και άλλα στοιχεία, ώστε να φαίνεται καλύτερα το αντικείμενο-πρόσωπο που φωτογραφίζεται σε σχέση με το φόντο. Το Photographic Styles επιτρέπει στους χρήστες να φέρουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις φωτογραφίας σε κάθε εικόνα, ενώ παράλληλα επωφελούνται από το multiframe image processing της Apple. Το Deep Fusion χρησιμοποιεί προηγμένη μηχανική εκμάθηση για να κάνει επεξεργασία pixel-by-pixel, βελτιστοποιώντας τις λεπτομέρειες σε κάθε σημείο της φωτογραφίας. Το image signal processor στο A15 Bionic προσφέρει σημαντικά βελτιωμένα βίντεο με μειωμένο θόρυβο, ενώ είναι εξαιρετικά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με καλύτερο white balance.

Το 5G έρχεται στο iPhone SE

Το 5G επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από την τελευταία γενιά ασύρματης τεχνολογίας, με πιο γρήγορα uploads και downloads, χαμηλότερο latency και καλύτερες εμπειρίες σε περισσότερα μέρη. Με το iOS 15, το SharePlay στο 5G ξεκλειδώνει ισχυρά shared experiences, όπως παρακολούθηση ταινιών HDR ή τηλεοπτικών εκπομπών με φίλους ενώ βρίσκεστε σε κλήση FaceTime. Η λειτουργία Smart Data θα εξοικονομήσει έξυπνα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετατοπίζοντας αυτόματα το iPhone σε LTE όταν δεν χρειάζονται ταχύτητες 5G.

Δείτε επίσης: Εφαρμογή Android εντοπίζει την παρακολούθηση στα Apple AirTag

iOS 15

Το iOS 15 βελτιώνει την εμπειρία χρήσης του iPhone, χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρει. Τώρα οι κλήσεις FaceTime γίνονται πιο φυσικές με spatial audio και ένα νέο Portrait mode. Το SharePlay επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εμπειρίες με τους φίλους και την οικογένειά τους ενώ βρίσκονται σε κλήση FaceTime, το Focus βοηθά τους χρήστες να μειώσουν την απόσπαση της προσοχής, οι ειδοποιήσεις έχουν επανασχεδιαστεί και το Live Text αναγνωρίζει κείμενο σε μια φωτογραφία και επιτρέπει στους χρήστες να αναλάβουν δράση. Επιπλέον, το Apple Maps προσφέρει εύκολους τρόπους πλοήγησης και εξερεύνησης του κόσμου σε 3D περιβάλλον, ενώ αξιοποιεί και δυνατότητες επαυξημένης πραγματικότητας. Το Weather app έχει επανασχεδιαστεί με χάρτες πλήρους οθόνης και το Wallet προσθέτει υποστήριξη για home keys και ταυτότητες. Τέλος, βελτιώσεις απορρήτου στο Siri, στο Mail και σε άλλα στοιχεία προστατεύουν περαιτέρω τις πληροφορίες των χρηστών.

iPhone SE και περιβάλλον

Όπως το iPhone 13 Pro και το iPhone 13, το iPhone SE έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις του στο περιβάλλον. Το νέο τηλέφωνο της Apple είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. Η συσκευασία εξαλείφει το εξωτερικό πλαστικό περιτύλιγμα, φέρνοντας την Apple πιο κοντά στον στόχο της να αφαιρέσει πλήρως το πλαστικό από όλες τις συσκευασίες έως το 2025. Το iPhone SE πληροί τα υψηλά πρότυπα της Apple για ενεργειακή απόδοση και παραμένει απαλλαγμένο από πολλές επιβλαβείς ουσίες.

Χρώματα και τιμή

Το τηλέφωνο έρχεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα: midnight, starlight και (PRODUCT)RED με τιμή εκκίνησης τα $ 429.

Πηγή: apple.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS