ΑρχικήinetΤο Apple TV+ ανακοινώνει τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Magic» Johnson

Το Apple TV+ ανακοινώνει τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Magic» Johnson

Η ζωή και η καριέρα του σταρ του ΝΒΑ Earvin “Magic” Johnson θα καταγραφεί σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το Apple TV+.

Δείτε επίσης: Το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish έχει γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Apple TV+

«Magic» Johnson Apple TV+

Δείτε επίσης: Apple TV: Πώς να απενεργοποιήσετε το “Shared With You”

Μια σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών για τον δύο φορές συμμετέχοντα στο Hall of Fame του NBA και «πολιτιστικό είδωλο», Earvin “Magic” Johnson.

«Προβάλλοντας πλάνα και συνεντεύξεις με τον Magic που δεν έχετε ξαναδεί, γνωστά άτομα από τον τομέα των επιχειρήσεων και της πολιτικής, καθώς και από τον στενό κύκλο του», λέει η Apple σε μια δήλωση, «η σειρά θα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου ματιά σε έναν από τους σπουδαίους του αθλητισμού όλων των εποχών.

«[Οι] σειρές ντοκιμαντέρ θα εξερευνήσουν τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα και τον παγκόσμιο αντίκτυπο της ζωής του Johnson, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», συνεχίζει η Apple. «Από το ταπεινό ξεκίνημά του στο Λάνσινγκ του Μίσιγκαν μέχρι να γίνει πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Los Angeles Lakers (Λος Άντζελες Λέικερς), άλλαξε τη συζήτηση γύρω από τον ιό HIV και μετατράπηκε σε ακτιβιστής της κοινότητας και επιτυχημένος επιχειρηματίας».

Δείτε επίσης: Το ντοκιμαντέρ «Being James Bond» είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Apple TV

Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία streaming για τη σειρά.

Αν και αυτή είναι η πρώτη σειρά Apple TV+ για το προφίλ του Johnson, δεν είναι η πρώτη εμπλοκή του σταρ με την εταιρεία. Τον Ιούνιο του 2021, αναφέρθηκε ότι ήταν ένας από τους παραγωγούς σε μια αθλητική δραματική σειρά για τη ζωή του Leroy “Satchel” Paige του μπέιζμπολ και της Negro Baseball League.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS