ΑρχικήinetFacebook Messenger/Instagram: Χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Facebook Messenger/Instagram: Χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Το Instagram και το Facebook Messenger αντιμετώπισαν ξανά προβλήματα σύνδεσης χθες. Ωστόσο, μετά από λίγο, επιλύθηκαν. Ένας εκπρόσωπος της Meta (πρώην Facebook) επιβεβαίωσε σε χθεσινή του δήλωση την ύπαρξη προβλημάτων.

Facebook Messenger Instagram προβλήματα σύνδεσης
Facebook Messenger/Instagram: Χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Νωρίτερα σήμερα, μερικοί άνθρωποι μπορεί να αντιμετώπισαν προβλήματα με την πρόσβαση στο Workplace Chat, στα Instagram DMs και στο Messenger. Διορθώσαμε το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γινόταν για όλους όσους επηρεάστηκαν. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις εξαρτώνται από τις υπηρεσίες μας σε όλο τον κόσμο και λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκαλέσει αυτό“.

Δείτε επίσης: Facebook: Θα καταργήσει το σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Τι έγινε;

Χθες, διάφοροι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν στα social media ότι είχαν προβλήματα σύνδεσης στις λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων του Instagram, στο Messenger και άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook (Meta).

Το DownDetector ανέφερε επίσης τα ζητήματα σε Instagram, Facebook και Messenger.

Δείτε επίσης: Facebook whistleblower: Ο Mark Zuckerberg πρέπει να παραιτηθεί από CEO

Όπως κάνουν συνήθως, οι χρήστες έσπευσαν να μοιραστούν τη δυσαρέσκειά τους στο Twitter.

Υπέθεσα ότι είχα πρόβλημα με το Messenger και το Instagram μέχρι που έψαξα με «Messenger down» στο Twitter“, έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. Πρόσφατα, το Facebook αντιμετώπισε μια άλλη μεγάλη διακοπή. Οι χρήστες αστειεύτηκαν με τα νέα προβλήματα, ανεβάζοντας διάφορα memes.

Το Facebook επιβεβαίωσε γρήγορα ότι το Messenger ήταν, όντως, εκτός λειτουργίας. “Όχι, το wifi σας δεν είναι κλειστό. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό. #messengerdown“, ανέφερε στο Twitter ο επίσημος λογαριασμός του Messenger την Τετάρτη.

Δείτε επίσης: Instagram: Λανσάρει το αυτοκόλλητο ‘Add Yours’

Αυτή η τελευταία φαινομενική διακοπή λειτουργίας των Instagram DMs και του Messenger, ακολουθεί μια τεράστια διακοπή που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο και είχε ως αποτέλεσμα όλο το Facebook και οι υπηρεσίες του να βρεθούν εκτός λειτουργίας για πολλές ώρες.

Facebook Messenger/Instagram: Χρήστες ανέφεραν προβλήματα σύνδεσης

Ωστόσο, αυτές τις μέρες, οι διακοπές λειτουργίας είναι το μικρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Facebook-Meta. Η εταιρεία έχει βρεθεί στο στόχαστρο, μετά από αποκαλύψεις της πρώην υπαλλήλου Frances Haugen σχετικά με τις αρνητικές επιδράσεις του Instagram στους εφήβους. Οι διαρροές της Haugen έχουν ενεργοποιήσει μια σειρά ερευνών κατά του Facebook.

Πηγή: Gizmodo

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS