ΑρχικήinetΗ Amazon θα εξοπλίσει τα νοσοκομεία με την Alexa! Γιατί;

Η Amazon θα εξοπλίσει τα νοσοκομεία με την Alexa! Γιατί;

Το επόμενο βήμα που θα κάνει η Amazon στο σύστημα υγείας των ΗΠΑ είναι να εξοπλίσει τα νοσοκομεία με την Alexa, τον εικονικό της βοηθό.

Δείτε επίσης: Amazon: Ομαδική προσέγγιση σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία

Amazon Alexa

Δείτε επίσης: Συνεργασία Verizon – Amazon: Δορυφορικό internet σε αγροτικές περιοχές

Η Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι νοσοκομεία, όπως το Boston Children’s Hospital, το Cedars-Sinai στην Καλιφόρνια, το BayCare στη Φλόριντα και το Houston Methodist, θα χρησιμοποιήσουν σύντομα συσκευές με δυνατότητα Alexa, οι οποίες περιλαμβάνουν το ηχείο Amazon Echo, για να βοηθήσουν τους ασθενείς να επικοινωνούν με το υγειονομικό προσωπικό.

Η Amazon είπε ότι η χρήση συσκευών με δυνατότητα Alexa στην υγειονομική περίθαλψη θα μπορούσε να σημαίνει ότι το προσωπικό δεν χρειάζεται να μπαίνει άσκοπα στα δωμάτια των ασθενών. «Αυτό δίνει τη δυνατότητα στα νοσοκομεία να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να συντηρούν ιατρικές προμήθειες και προστατευτικό εξοπλισμό, όπως μάσκες, γάντια και ρόμπες, και να ελευθερώνουν χρόνο από το προσωπικό για να παρέχουν πιο εξατομικευμένη φροντίδα», ανέφερε.

Τα νοσοκομεία θα χρησιμοποιούν το σύστημα Alexa Smart Properties της Amazon από τον επόμενο μήνα, είπε η Amazon, προσθέτοντας ότι οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να ενεργοποιήσουν και λειτουργίες συμβατές με το HIPAA, όπως η παρακολούθηση φαρμάκων για τις συσκευές.

Ο νόμος Health Insurance Portability and Accountability του 1996 (HIPAA) προστατεύει νομικά τα ιατρικά αρχεία και άλλες προσωπικές πληροφορίες υγείας στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Amazon: Κατηγορείται για παραπλάνηση της αντιμονοπωλιακής επιτροπής

Η Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ορισμένα γηροκομεία θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν την Alexa, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που διαχειρίζονται οι πάροχοι Atria και Eskaton. Το σύστημα χρησιμοποιείται ήδη σε ξενοδοχεία και γραφεία.

Η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία έχει βοηθήσει ήδη στην υγειονομική περίθαλψη των ΗΠΑ με το διαδικτυακό του φαρμακείο και τη νέα επιχείρηση πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, η Amazon δοκίμασε τις συσκευές της με δυνατότητα Alexa σε συστήματα υγείας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Τον Μάιο του 2020, δώρισε συσκευές Echo Show και tablets Fire για να συνδέσει ουσιαστικά τους ασθενείς με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Πηγή πληροφοριών: yahoo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS