ΑρχικήinetAmazon: Ομαδική προσέγγιση σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία

Amazon: Ομαδική προσέγγιση σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία

Η Amazon.com Inc (AMZN.O), φαίνεται ότι θα επιτρέψει σε μεμονωμένες ομάδες να αποφασίσουν για πόσες ημέρες αναμένεται να εργαστούν οι εταιρικοί υπάλληλοι από το γραφείο μέσα σε μια εβδομάδα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Andy Jassy σε ένα μήνυμα προς τους υπαλλήλους του τη Δευτέρα.

amazon

Δείτε επίσης: Amazon: Χαλαρώνει κι άλλο τους ελέγχους υπαλλήλων για χρήση κάνναβης

Νωρίτερα, η πολιτική της Amazon απαιτούσε από τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στην κανονική τους εργασία στο γραφείο, από τις 3 Ιανουαρίου για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Στο μήνυμά του που αναρτήθηκε στο ιστολόγιο της Amazon, ο Jassy είπε ότι οι εταιρικοί υπάλληλοι της εταιρείας θα μπορούν να εργάζονται έως και τέσσερις εβδομάδες ετησίως πλήρως εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε τοποθεσία στη χώρα απασχόλησης.

Δείτε ακόμα: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

εργασία

Η Amazon, ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς εργοδότες στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα απαιτούσε επίσης από τους υπαλλήλους της, να είναι αρκετά κοντά στις ομάδες τους για να μπορούν να παρευρίσκονται στις συναντήσεις, μέσα σε χρονικό διάστημα μιας ημέρας.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε επιτόπιο εμβολιασμό για τους υπαλλήλους της στην πρώτη γραμμή στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Μάρτιο, έχει υιοθετήσει μια ευέλικτη προσέγγιση για να ανοίξει ξανά όπως η τεχνολογική εταιρεία Microsoft Corp (MSFT.O), η οποία δήλωσε ότι θα κάνει μία προσέγγιση ανά τοποθεσία σχετικά με το άνοιγμα των γραφείων της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS