ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαDJI διαρροή: Δείτε το ακυκλοφόρητο drone Mavic 3 Cine από κάθε οπτική

DJI διαρροή: Δείτε το ακυκλοφόρητο drone Mavic 3 Cine από κάθε οπτική

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το επερχόμενο drone Mavic 3 της DJI, αλλά τώρα έχει διαρρεύσει μία πλήρης εικόνα του μοντέλου, πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του τον Νοέμβριο. Οι διαρροές έρχονται από το TechnikNews, το WinFuture και τον Jasper Ellens του DroneXL. Δείχνουν πώς μοιάζει το νέο drone σχεδόν από κάθε γωνία και περιγράφουν λεπτομερώς τα τρία διαφορετικά πακέτα Mavic 3 που θα είναι διαθέσιμα, καθώς και τις διαφορές μεταξύ τους.

DJI Mavic 3

Δείτε επίσης: Το νέο drone DJI FPV σας «παίρνει μαζί του» στις πτήσεις του

Προηγούμενες φήμες ανέφεραν ότι το DJI Mavic 3 θα έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας από τον προκάτοχό του και φόρτιση USB-C, δύο κάμερες (μία «κύρια» ευρυγώνια με αισθητήρα Τεσσάρων Τρίτων και μία με τηλεφακό). Οι σημερινές διαρροές υποδηλώνουν ότι το drone θα κυκλοφορήσει τόσο στο τυπικό πακέτο «fly more» της DJI όσο και σε ένα νέο πακέτο «Cine». Όπως και με το τρέχον Mavic 2, οι διαρροές λένε ότι το πρόσθετο fly more περιλαμβάνει επιπλέον καλώδια, μπαταρίες, έλικες, θήκη και άλλα αξεσουάρ που δεν έχετε με το αυτόνομο μοντέλο. Όπως είδαμε σε δύο μοντέλα του Mavic 2 (Pro και Zoom), το Cine φαίνεται να έχει ελαφρώς διαφορετικό υλικό και δυνατότητες από το πρωτότυπο.

Δείτε ακόμα: Σφάλματα ασφαλείας επηρεάζουν drones της κινεζικής DJI!

Σε αντίθεση με το Mavic 2 Zoom, το οποίο είχε διαφορετική μονάδα κάμερας, οι διαρροές δείχνουν ότι το μοντέλο Cine περιλαμβάνει επιπλέον εσωτερικά χαρακτηριστικά που θα το κάνουν καλύτερο στη λήψη βίντεο. Σύμφωνα με ένα φύλλο προδιαγραφών που διέρρευσε και κοινοποιήθηκε από τον Jasper Ellens, το Mavic Cine θα υποστηρίζει το ProRes, τον κωδικοποιητή βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα iPhone. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης ότι θα συνοδεύεται από το Smart Controller της DJI, το οποίο περιλαμβάνει οθόνη και πρόκειται για μια νέα έκδοση με διαφορετική διαμόρφωση θύρας.

drone

Οι προδιαγραφές υποδεικνύουν επίσης ότι το μοντέλο Cine θα έχει 1TB εσωτερικής αποθήκευσης αντί για τα 8GB που περιλαμβάνονται στο τυπικό μοντέλο (αν και τα δύο φέρεται να υποστηρίζουν κάρτες microSD). Εάν το πακέτο Cine περιλαμβάνει αυτές τις αναβαθμίσεις, είναι πιθανό η τιμή του να είναι αρκετά υψηλότερη από τα προηγούμενο μοντέλο.

Δείτε επίσης: Έρχεται το drone DJI Phantom 5! Ποια νέα features να περιμένουμε;

Ο Ellens υπονοεί επίσης ότι το DJI Mavic 3 θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου, με μια εικόνα που φαίνεται να απεικονίζει μια ένδειξη μπαταρίας, κάτι που ενισχύει την φήμη ότι το Mavic επόμενης γενιάς θα προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο πτήσης. Προηγούμενες φήμες προέβλεπαν την άφιξή του στις 15 Νοεμβρίου και ότι θα ξεκινά από 1.600 $, το ίδιο με το Mavic 2. Για να δείτε ακόμη περισσότερες εικόνες που διέρρευσαν, ρίξτε μια ματιά στο DroneXL και στο TechnikNews.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS