ΑρχικήinetBattersea Power Station: Ανοίγει στο campus της Apple στο Λονδίνο

Battersea Power Station: Ανοίγει στο campus της Apple στο Λονδίνο

Το πρώτο τμήμα του νέου δικτύου του London Tube ανοίγει για το κοινό, παρέχοντας υπηρεσίες στο Nine Elms και στο Battersea Power Station, που θα φιλοξενήσει το campus της Apple στο Λονδίνο.

Battersea Power Station

Δείτε επίσης: Apple και Google Stores: Apps για παιδιά δεν είχαν πολιτική απορρήτου

Ο σταθμός παραγωγής ενέργειας Battersea περιλάμβανε δύο σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με κάρβουνο σε ένα κτίριο. Το πρώτο παροπλίστηκε το 1975 και το δεύτερο το 1983.

Δεδομένου ότι το κτίριο ήταν ένα εικονικό μέρος του τοπίου του Λονδίνου, χαρακτηρίστηκε ως “διατηρητέο”, πράγμα που σημαίνει ότι η συνολική εμφάνιση του κτιρίου έπρεπε να διατηρηθεί και να προστατευθεί ως μέρος οποιασδήποτε αναδιαμόρφωσης.

Τώρα τα κτίρια, στεγάζουν ένα συνδυασμό διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων λιανικής.

Μέρος της πρόκλησης για την ανάπτυξη ήταν η έλλειψη συγκοινωνιακών συνδέσεων. Το Λονδίνο είναι μια πυκνοκατοικημένη πόλη και το σύστημα του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου – γνωστό ως Tube – παίζει ζωτικό ρόλο στη μεταφορά των επιβατών. Η επέκταση του υπόγειου σιδηρόδρομου στον σταθμό Battersea ήταν μια εξαιρετικά δαπανηρή επιχείρηση με κόστος ενάμισι δισεκατομμύριο δολάρια για ένα μήκος μόλις δύο μιλίων, έτσι έγινε συμφωνία για το κόστος που θα μοιραστεί μεταξύ των προγραμματιστών και της Transport για το Λονδίνο, με την τελευταία συνεισφορά να αποκλείεται από τους φόρους των επιχειρήσεων μόλις ανοίξει η ανάπτυξη.

Δείτε ακόμα: Apple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει

Apple Λονδίνο

Η αναδιαμόρφωση επρόκειτο να πετύχει μόνο αν θα μπορούσε να προσελκύσει μεγάλα ονόματα στην περιοχή. Αυτό επιτεύχθηκε όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στο Λονδίνο στο Nine Elms και η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να δημιουργήσει ένα νέο campus στο Λονδίνο, μέσα στον πρώην σταθμό παραγωγής ενέργειας Battersea.

Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της το 2016, με το campus να αναμένεται να ανοίξει φέτος αν και η ακριβής ημερομηνία είναι ακόμα άγνωστη λόγω της πανδημίας.

Η Apple δεν θα έχει αποκλειστική χρήση του κτιρίου, με σπίτια, γραφεία, καταστήματα και εγκαταστάσεις αναψυχής να μοιράζονται τον χώρο, αλλά θα είναι ο μεγαλύτερος ενοικιαστής, μισθώνοντας 46.451,52 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό το καθιστά μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες που υπογράφηκαν στο κέντρο του Λονδίνου τα τελευταία 20 χρόνια. Ο συνολικός χώρος θα παρέχει στην Apple αρκετό χώρο για επέκταση σε συνολικά 3.000 άτομα, εάν χρειαστεί.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν δεδομένα που κλάπηκαν από το Συμβούλιο του Λονδίνου!

Μια εικόνα των γραφείων αποκαλύπτει ότι δεν έχει γίνει κάποια μεγάλη δαπάνη από τη εταιρεία. Προς το παρόν έχουν τοποθετηθεί τέσσερις ανελκυστήρες και έχουν εγκατασταθεί 20 παράθυρα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS