ΑρχικήinetApple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει

Apple: Η υποστήριξη Find My Network θα καθυστερήσει

Η Apple ενημέρωσε πρόσφατα τη σελίδα λειτουργιών της iOS 15, υποδεικνύοντας ότι η υποστήριξη Find My network για AirPods Pro και AirPods Max θα καθυστερήσει λίγο – στην σελίδα αναφέρεται ότι θα κυκλοφορήσει «αργότερα μέσα στο φθινόπωρο», υπονοώντας ότι η λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη με την αρχική κυκλοφορία του iOS 15.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Apple Music στο Spotify;

Apple Find My Network

Δείτε επίσης: iPhone 13: Προβλήματα με την προ παραγγελία μέσω Apple Card

Η Apple δεν ανέφερε κάποιον συγκεκριμένο λόγο για την καθυστέρηση, αλλά αρκετές άλλες λειτουργίες του iOS 15 δεν θα είναι διαθέσιμες άμεσα, όπως το SharePlay, τα Legacy Contacts, η δυνατότητα προσθήκης άδειας οδήγησης ή ταυτότητας στην εφαρμογή Wallet και άλλα. Η Apple τον περασμένο μήνα χαρακτήρισε το iCloud Private Relay ως beta χαρακτηριστικό.

Εάν χάσετε το AirPods Pro ή το AirPods Max και κάποιος άλλος με iPhone, iPad ή Mac πλησιάζει κοντά τους, το Find My network θα μπορεί να μεταφέρει μια κατά προσέγγιση θέση των ακουστικών. Η λειτουργία της Apple Find My Network έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά όταν βρίσκεστε εντός της εμβέλειας του Bluetooth των AirPods, να μπορείτε να αναπαράγετε έναν ήχο και να τα εντοπίζετε.

Δείτε επίσης: Ρωσία – εκλογές: Google & Apple αφαιρούν το app της αντιπολίτευσης από τα stores

Το iOS 15 θα κυκλοφορήσει αύριο μετά από τρεις μήνες δοκιμών beta. Η ενημέρωση λογισμικού είναι συμβατή με τα ίδια iPhone με το iOS 14, συμπεριλαμβανομένων παλαιότερων συσκευών όπως το iPhone SE και το iPhone 6s. Τα iPadOS 15, watchOS 8 και tvOS 15 θα κυκλοφορήσουν και αυτά αύριο, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας για το macOS Monterey δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS