ΑρχικήinetΗ Κίνα περιορίζει τη χρήση του TikTok για παιδιά σε 40 λεπτά...

Η Κίνα περιορίζει τη χρήση του TikTok για παιδιά σε 40 λεπτά την ημέρα

Εβδομάδες αφότου η Κίνα περιόρισε τον χρόνο παιχνιδιού των παιδιών στο διαδίκτυο σε μόλις τρεις ώρες την εβδομάδα, περιορίζει τη χρήση του TikTok με επιτρεπόμενα μόλις 40 λεπτά την ημέρα.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το project Starlink της SpaceX ξεκινάει τον επόμενο μήνα

TikTok Κίνα

Δείτε επίσης: Η Κίνα θα επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες στα νέα παιχνίδια

Το Σαββατοκύριακο, η εταιρεία ByteDance, ιδιοκτήτρια της κινεζικής έκδοσης Tiktok που ονομάζεται Douyin, είπε ότι εισάγει ένα νέο «Youth Mode» για παιδιά κάτω των 14 ετών. Αυτή η νέα λειτουργία θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για μόλις 40 λεπτά την ημέρα. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να την χρησιμοποιούν μεταξύ 10μμ και 6πμ.

Αυτό το λεγόμενο “Youth Mode” ισχύει για χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι με το πραγματικό τους όνομα χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου ταυτότητας της χώρας – το οποίο απαιτεί από τους χρήστες να επαληθεύσουν τον εαυτό τους με κρατικό ID – που κυκλοφόρησε πέρυσι. Επίσης, η ByteDance παροτρύνει τους γονείς να ολοκληρώσουν τον έλεγχο ταυτότητας των παιδιών που δεν το έχουν κάνει ακόμα.

Η εταιρεία είπε ότι αυτό είναι ένα επιπλέον βήμα για τη μείωση των προβλημάτων ψηφιακού εθισμού στα παιδιά.

Σε μια ανάρτηση, η εταιρεία ανέφερε ότι στο Youth Mode, η Douyin θα εμφανίσει και επιμελημένο περιεχόμενο για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων, εκθέσεων σε μουσεία και γκαλερί και το φυσικό τοπίο της χώρας.

Δείτε επίσης: Κινεζική εταιρεία ζητά τη διακοπή της παραγωγής και πώλησης iPhone στην Κίνα

Τον περασμένο μήνα, το TikTok πρόσθεσε και ανώτατα όρια για τις ειδοποιήσεις και τη λήψη βίντεο για εφήβους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί δεν είναι τόσο σοβαροί όσο αυτοί που εφαρμόστηκαν στην Κίνα.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS